Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Free Apps of the Day: Flowpaper, Calculator Easy HD & World Travelpedia (19/12)

Free Apps of the Day: Flowpaper, Calculator Easy HD & World Travelpedia (19/12)
ired.gr

Κατεβάστε σε προσφορά, δωρεάν, τρεις εφαρμογές για iOS, συνολικής αξίας 10€. Πείτε μας επίσης σε ποιες κατηγορίες εφαρμογών θέλετε να εστιάσουμε.

Δυο λόγια

Καλημέρα! Αφού πρώτα σας ευχαριστήσουμε για το καθημερινό ενδιαφέρον σας για τις εφαρμογές που σας προτείνουμε, θα ήθελα να σας εξηγήσω το σκεπτικό των επιλογών μας.

Πρώτο ζητούμενο είναι μία προσφορά να είναι “φρέσκια”. Προσπαθούμε όσο μπορούμε, από τη στιγμή της δημοσίευσής της, να είναι σε ισχύ για όσες περισσότερες ώρες γίνεται.

Αποφεύγουμε εφαρμογές που οι αγορές μέσα από αυτές είναι αναγκαίες για βασικές λειτουργίες τους.

Προσπαθούμε να καλύψουμε ευρεία γκάμα κατηγοριών εφαρμογών. Φωτογραφία, video, socializing, εργαλεία, εφαρμογές γνώσεων, παιχνίδια κλπ.

Αν θέλετε να δώσουμε έμφαση σε κάποια κατηγορία συγκεκριμένα, ή αν έχετε να προτείνετε οποιαδήποτε αλλαγή, παρακαλώ, κάντε το στα σχόλια. Ο σκοπός είναι οι εφαρμογές που σας προτείνουμε να σας ενδιαφέρουν, στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Πάμε!

Flowpaper

by Diatom Studio

 ired apps of the day 01

Ξεκινάμε με μια πρωτότυπη εφαρμογή. Χρησιμοποιώντας το δάχτυλό μας, μπορούμε να ζωγραφίσουμε πάνω σε ένα κενό καμβά ή σε κάποια φωτογραφία μας. Για να καταλάβετε τι εννοώ με το “ζωγραφίσουμε”, πρέπει να το δοκιμάσετε. Η αγορά εντός της εφαρμογής είναι αχρείαστη. Η βούρτσα, μπορεί να παραμετροποιηθεί από τις ρυθμίσεις και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Μέγεθος: 10,3 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.1.1

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Calculator Easy HD

By Easeware

 ired apps of the day 02

Δύσκολα προτείνω εφαρμογές που εκτελούν πράξεις. Όμως, η συγκεκριμένη μπορεί άνετα να αντικαταστήσει το default app. Γιατί; Έχει “ταινία” για να μπορούμε να τσεκάρουμε πως οι τιμές που εισαγάγαμε ήταν σωστές, αλλά και για τη δυνατότητα αντιγραφής του αποτελέσματος, ή της αποστολής του με mail. Αν το κατεβάσετε, φροντίστε να απενεργοποιήσετε τον ήχο, στο αριστερό μέρος της οθόνης. Έχει βαθμολογηθεί στο ελληνικό App Store με 5 αστέρια.

Μέγεθος: 2,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.3

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

World Travelpedia

by Parkour Lab

 ired apps of the day 03

Κλείνουμε με μια εφαρμογή που μας παρέχει πληροφορίες για τα καλύτερα σημεία ενδιαφέροντος παγκοσμίως. Πόλεις, μουσεία, μνημεία που πρέπει να επισκεφτούμε, τα πάντα είναι μέσα στην εφαρμογή, για off line πλοήγηση. Δυστυχώς, η εφαρμογή δεν έχει ενημερωθεί για τις αναλύσεις των συσκευών με αναλογία οθόνης 16:9 και το αποτέλεσμα οπτικά είναι περίεργο. Αν έχετε iPad, προτιμήστε το. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Μέγεθος: 23,5 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.2

Ηλικίες: 17+ (απεριόριστη πρόσβαση στον ιστό)

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 8€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι προσφορές λήξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Flowpaper

by Diatom Studio

 ired apps of the day 04

Κατεβάστε δωρεάν το Flowpaper

2 Calculator Easy HD

By Easeware

 ired apps of the day 05

Κατεβάστε δωρεάν το Calculator Easy HD

3 World Travelpedia

by Parkour Lab

 ired apps of the day 06

Κατεβάστε δωρεάν το World Travelpedia

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status