Η Samsung ανακοινώνει ότι το Galaxy S7 θα έχει Force Touch

Η Samsung ανακοινώνει ότι το Galaxy S7 θα έχει Force Touch
ired.gr

Κάλιο αργά παρά ποτέ, αφού το νέο Galaxy S7 θα υποστηρίζει λειτουργία Force Touch!

Η καινούργια “ναυαρχίδα” της Samsung, Galaxy S7, πλησιάζει και φαίνεται ότι μία από τις καινοτομίες της θα είναι το Force Touch.

Αρχικά να πούμε 2 λόγια για το Force Touch για όσους δεν γνωρίζουν τη λειτουργία του. Το Force Touch επιτρέπει στη συσκευή μας να αναγνωρίσει το μέγεθος της πίεσης που ασκούμε στην οθόνη αφής και να εκτελεί διαφορετικές λειτουργίες ανάλογα με αυτό. Κοινώς, πατώντας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή με πιο πολύ δύναμη την οθόνη μας, η συσκευή θα μας επιτρέπει να κάνουμε διαφορετικά πράγματα.

Android: 5 μυστικά που θα κάνουν το smartphone σας ακόμη καλύτερο

Βέβαια, εδώ αξίζει να πούμε ότι η Samsung έρχεται τρίτη στην κούρσα του Force Touch καθώς ήδη η Apple και η Huawei έχουν κυκλοφορήσει τα αντίστοιχα μοντέλα τους στην αγορά με ενσωματωμένη τη λειτουργία του Force Touch. Αυτά είναι τα iPhone 6S kai 6S Plus και το Mate S αντίστοιχα. Η Apple βέβαια ονομάζει τη λειτουργία 3D Touch στις συσκευές της, αλλά πρακτικά είναι η ίδια.

ired samsung force touch 01

Το Galaxy S7 της Samsung, εκτός του Force Touch θα έρθει μαζί με πολλά άλλα “καλούδια”. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν ότι θα έχει θύρα USB-C που θα επιταχύνει τη φόρτιση της συσκευής και βελτιωμένη κάμερα σε σχέση με το S6. Επίσης λέγεται ότι θα περιλαμβάνει θήκη για SD κάρτα η οποία θα αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής. Η επιλογή για προσθήκη κάρτας SD είναι ένα πάγιο αίτημα των καταναλωτών και από ότι φαίνεται η Samsung αποφάσισε να τους ικανοποιήσει στο Galaxy S7.

ired samsung force touch 02

Πιθανότατα θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις, μία κανονική και μία edge η οποία θα έρχεται με καμπύλη OLED οθόνη, ακριβώς όπως έγινε και στο Galaxy S6.

Το περιμένουμε να ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο στο Mobile World Congress και να βγει στις αγορές την άνοιξη του 2016.

iPhone 7 rumor: Ξεχάστε τα ακουστικά jack 3,5 mm

από Karadryan