Φορτίστε όλες τις Apple συσκευές σας ταυτόχρονα

Φορτίστε όλες τις Apple συσκευές σας ταυτόχρονα
ired.gr

Χρησιμοποιείστε το NuDock Mini για να φορτίσετε όλες τις Apple συσκευές σας μαζί.

Αν και η χρησιμότητα του Apple Watch είναι συζητήσιμη ακόμη και μεταξύ των πιο αφοσιωμένων οπαδών της Apple, η αισθητική του δεν παύει να είναι υπέροχη, ειδικά αν συνδυαστεί με ένα χρυσό-ροζ iPhone 6S. Και πιθανόν γι’ αυτό το λόγο, εταιρίες όπως η MiTagg, έχουν βαλθεί να κατασκευάζουν κάθε είδους αξεσουάρ - με κυριότερο ίσως τους φορτιστές - που να είναι εξίσου αισθητικώς άρτια και εις θέση να φορτίζουν περισσότερες από μία συσκευή ταυτόχρονα.

ired nudock mini 01

Η τελευταία δημιουργία της MiTagg, το NuDock Mini δεν είναι βέβαια για τον καθένα. Στην πραγματικότητα, είναι χρήσιμο μόνο σε όσους έχουν iPhone, Apple Watch και MacBook μαζί και θα ήθελαν να τα φορτίζουν ταυτόχρονα χωρίς να κουβαλάνε 3 διαφορετικούς φορτιστές και αντίστοιχα καλώδια. Βέβαια δεν είναι το μοναδικό, εφόσον υπάρχουν επίσης τα Premium One της Enblue Technology και Charge Dock της Belkin που επίσης μπορούν να φορτίζουν iPhone και Apple Watch ταυτόχρονα (αλλά όχι MacBook). Είναι λοιπόν αυτή η επιπρόσθετη USB Type-C θύρα, που μπορεί να φορτίζει MacBook, που κάνει το NuDock Mini να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

ired nudock mini 02

Δείτε ακόμη: 5 υπέροχα αξεσουάρ για το Apple Watch

Με μία πλήρη χρωματική παλέτα στον ενσωματωμένο LED φωτισμό του, το NuDock Mini, ελέγχεται από την αντίστοιχη εφαρμογή για iOS που θα βρείτε δωρεάν στο App Store. Μέσω αυτής, όχι μόνο μπορείτε να ελέγξετε το χρώμα του φωτισμού, αλλά επίσης και την έντασή του, καθώς και τη συνολική ισχύ της συσκευής, απλά συνδεδεμένοι μέσω Bluetooth.

ired nudock mini 03

Αν πάλι έχετε ένα Android κινητό, τα πράγματα περιπλέκονται κάπως, αλλά όχι και υπερβολικά. Αντί να παραγγείλετε ένα κλασικό NuDock Mini μοντέλο, θα πρέπει να ζητήσετε την παραλλαγή του για Android, τη Wireless QI. Θα πρέπει όμως, να βεβαιωθείτε πρώτα ότι η συσκευή σας υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

ired nudock mini 04

Και δυστυχώς, πέραν του διαφορετικού μοντέλου που κάνει μόνο για ασύρματη φόρτιση, φαίνεται πώς δε θα υπάρξει αντίστοιχη εφαρμογή για το Google Play Store. Επίσης απροσδιόριστο παραμένει και το αν η Android παραλλαγή θα έχει τον πολύχρωμο LED φωτισμό του στάνταρ μοντέλου.

ired nudock mini 05

Δείτε ακόμη: Τα πιο τρελά αξεσουάρ για το iPhone

Ξαναγυρίζοντας στο στάνταρ μοντέλο, έχουμε δύο θύρες USB (μπορείτε να φορτίσετε και το iPad σας), ένα ρυθμιζόμενο Lightning dock, και - όπως είπαμε - τη USB-C θύρα. Και αν τυχόν δεν έχετε Apple Watch, τότε υπάρχει κι άλλο ένα μοντέλο, χωρίς το Apple Watch stand. Και, το ακόμη καλύτερο, το stand για το Apple Watch, παρέχεται και ξεχωριστά, αν αργότερα αποκτήσετε το smartwatch της Apple και θέλετε να το φορτίζετε και αυτό.

ired nudock mini 06

Το NuDock Mini θα κυκλοφορήσει σε ασημί και σε «διαστημικό γκρι» (Space Grey) προκειμένου να ταιριάζει με τις συσκευές σας και θα ξεκινήσει με την τιμή των 70$ στην εκστρατεία του IndieGoGo. Μάλλον δεν προβλέπεται ροζ-χρυσή έκδοση.

Το σπουδαίο ατού της συσκευής είναι ότι είναι ελαφριά και φορητή και μπορεί άνετα κάποιος να την μεταφέρει στην τσάντα του, μαζί με τα υπόλοιπα «ηλεκτρονικά του εξαρτήματα», αποφεύγοντας έτσι τους επιπλέον φορτιστές και καλώδια.

ired nudock mini 07

Δείτε ακόμη: Smartphone από την Pepsi!

από Elichord