Νέο update για το Google Play Store

Νέο update για το Google Play Store
ired.gr

Google Play Store 6.0.5 : πώς να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε στην Android συσκευή σας

Το επίσημο και προεγκατεστημένο Google Play Store των συσκευών Android διαθέτει μια νέα version. Αν δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι να λάβετε την ενημερωμένη έκδοση, μπορείτε να κατεβάσετε το APK αρχείο και να την εγκαταστήσετε μόνοι σας στην Android συσκευή σας.

Διαβάστε επίσης: «6 χαρακτηριστικά του Marshmallow 6.0 που η Google δανείστηκε από το iOS»

Η νέα έκδοση 6.0.5. του Google Play Store έρχεται με μια νέα γραμματοσειρά και ένα νέο κουμπί αναζήτησης και ταιριάζει απόλυτα με το νέο design του Marshmallow 6.0.

ired google play store 01

Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που φιλοξενούν αυτό το αρχείο APK αλλά δεν είναι όλες τους αξιόπιστες. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να το κατεβάσετε από μια σελίδα που έχει καλό feedback, διαφορετικά θα καταλήξετε με ένα αρχείο malware στην Android συσκευή σας.

Σας προτείνουμε το παρακάτω link

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/

Θυμηθείτε να επιτρέψετε στη συσκευή σας τη λήψη εφαρμογών από άγνωστες πηγές, εκτός Google Play. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Στην ενότητα Προσωπικό, αγγίξτε την Ασφάλεια. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Άγνωστες Πηγές.

ired google play store 02

Μετά τη λήψη του Google Play Store 6.0.5., θα πρέπει να μεταβείτε στη θέση όπου έχετε αποθηκεύσει το αρχείο και να το πατήσετε για να ξεκινήσει η εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του Google Play Store στο κινητό σας τηλέφωνο. Αν ξέρετε από PC, είναι ακριβώς όπως ανοίγετε ένα αρχείο .exe στον υπολογιστή σας.

Διαβάστε επίσης: «Οι χρήστες Android τρολλάρουν την Apple, βαθμολογώντας με 1 τις εφαρμογές της»

Από mirelen