Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καθαρίστε το κινητό σας με… σαπούνι!

Καθαρίστε το κινητό σας με… σαπούνι!
ired.gr

Τα αδιάβροχα κινητά είναι πλέον “χτεσινά νέα” στην Ιαπωνία καθώς εδώ και καιρό όλα τα κινητά που φτιάχνει η εγχώρια αγορά είναι ικανά να κάνουν μια βουτιά στον νιπτήρα ή στην τουαλέτα.

Παρόλα αυτά μέχρι τώρα δεν υπήρχε κινητό ικανό να αντέξει πλύσιμο κάτω από τον νιπτήρα με σαπούνι και σφουγγαράκι και λέω μέχρι τώρα γιατί πλέον, υπάρχει.. Η ιαπωνική εταιρεία Kyocera ανακοίνωσε το πρώτο smartphone που είναι ανθεκτικό ακόμα και στο πλύσιμο, το Digno Rafre.

 ired soap proof smartphone 01

 Amazon: Αποστολή δεμάτων με Drone, διαφήμιση για κάτι που δεν υπάρχει

To Rafre είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται σε όλες τις συνθήκες χωρίς να φοβηθείτε αν θα βρωμιστεί αφού μπορείτε να το πλύνετε με σαπούνι για τα χέρια. Η Kyocera δηλώνει ότι είναι το τέλειο κινητό για το μπάνιο αφού η συσκευή περιλαμβάνει λειτουργία τηλεόρασης και φυσικά την απαραίτητη θεσούλα παπάκι για να το στηρίζετε όταν κάνετε μπάνιο. Η εταιρεία το προτείνει ιδιαίτερα για οικογένειες με “άτακτα” παιδιά.

To Rafre έχει οθόνη αφής η οποία λειτουργεί ακόμα και βρεγμένη ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται η κατασκευάστρια εταιρεία. Επίσης η συσκευή διαθέτει κάλυμμα που “επιδιορθώνει” τις διάφορες γρατζουνιές ή φθορές που έχει υποστεί, μετά από λίγη ώρα. Πάνω σε αυτή την τεχνολογία πειραματίζεται και η LG στο νέο της smartphone G Flex.

 ired soap proof smartphone 02

Οι καινοτομίες όμως δεν τελειώνουν εδώ αφού το Rafre είναι εξοπλισμένο με την πρωτοποριακή τεχνολογία Kyocera's Smart Sonic Receiver. Διαμέσου αυτής, ο ήχος μεταφέρεται από την οθόνη κατευθείαν στο αυτί σας χωρίς να μεσολαβεί ηχείο, πράγμα που το καθιστά απαραίτητο για ανθρώπους με προβλήματα ακοής ή για εργαζόμενους σε θορυβώδες περιβάλλον εργασίας.

 ired soap proof smartphone 03

Το smartphone υποστηρίζει λειτουργικό σύστημα android 5.1, διαθέτει 5 inches οθόνη με ανάλυση 720p και 13 megapixel κάμερα.

Συνοψίζοντας. το Rafre είναι ένα μοναδικό από κάθε άποψη τηλέφωνο, πάνω στο οποίο σίγουρα θα στηριχτούν στο μέλλον και πολλά ακόμα. Υπολογίζεται ότι θα βγει στην αγορά τέλη Δεκεμβρίου και αναμένεται να κάνει πάταγο στην Ιαπωνία.

H OnePlus κυκλοφορεί καινούργια θήκη για ... iPhone?

από Karadryan

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status