Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς θα έχω Live Photos και σε παλαιότερες συσκευές iPhone;

Πώς θα έχω Live Photos και σε παλαιότερες συσκευές iPhone;
ired.gr

Μπορείτε να έχετε Live Photos, ακόμη κι αν η συσκευή σας δεν είναι το iPhone 6s. Απλά χρειάζεστε την κατάλληλη εφαρμογή.

Οι Live Photos είναι ένα από τα πιο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά των iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Αλλά ακόμη κι αν δεν έχετε αποκτήσει ακόμη μια από αυτές τις εκπληκτικές συσκευές, υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε την ίδια λειτουργικότητα για το δικό σας smartphone. Το μόνο που χρειάζεται είναι η σωστή εφαρμογή.

Boomerang

ired live photos old devices 01

To Facebook συχνά αντιγράφει με κραυγαλέο τρόπο τις ιδέες των άλλων. Έτσι και με το Boomerang (μέσω Instagram), ένα app που «σας επιτρέπει να μετατρέψετε καθημερινές στιγμές σε κάτι αστείο και απρόσμενο». Με ένα πάτημά σας, η εφαρμογή «τραβάει» αρκετές φωτογραφίες και μετά τις συνθέτει μαζί, σαν κινούμενη εικόνα.

Μπορείτε να τις μοιραστείτε στο Instagram, το Facebook, ενώ ταυτόχρονα το κλιπ αποθηκεύεται στη συσκευή σας, σε standard μορφή video.

Το app είναι δωρεάν σε Android και iOS.

Διαβάστε επίσης: «Είναι το GIF η τέχνη της γενιάς μας;»

Gif Me!

ired live photos old devices 02

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές GIF αλλά το Gif Me! είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε συναντήσει. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι κλειδωμένα σε in app αγορές αλλά το περιβάλλον είναι πολύ λειτουργικό και υπάρχουν πολλές επιλογές: χειροκίνητη εστίαση, λειτουργία χρονοδιακόπτη, δυνατότητα να μετατρέψετε τα υπάρχοντα video.

Το app είναι δωρεάν για Android

Διαβάστε επίσης: «Animated GIFs στο Facebook»

Giphy Cam

ired live photos old devices 03

Στην πλατφόρμα της Apple, είναι δύσκολο να ξεπεράσει κανείς το Giphy Cam, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα. Η σύλληψη των Gifs είναι τόσο απλή όσο το πάτημα του κλείστρου ή του φυσικού πλήκτρου της έντασης. Αν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, μπορείτε να τα αφήσετε ως έχουν ή να προσθέσετε μερικά ειδικά εφέ και φίλτρα. Μπορείτε φυσικά να μοιραστείτε τα Gifs σας με τους φίλους σας με όλους τους γνωστούς τρόπους διαμοιρασμού.

Το app είναι δωρεάν σε iOS

Διαβάστε επίσης: «Slash, ένα έξυπνο πληκτρολόγιο για sharing»

Vine

ired live photos old devices 04

Ας μην ξεχάσουμε την εφαρμογή του Twitter, Vine. Δεν είναι ακριβώς ίδια με τις Live Photos αλλά κινείται προς την ίδια κατεύθυνση και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε και τα έξι διαθέσιμα δευτερόλεπτα, αν δεν θέλετε. Αν χρειαστεί, μπορείτε να κρατήσετε την κίνηση και λίγο περισσότερο από ότι σε μία Live Photo. Και φυσικά, μπορείτε να μοιραστείτε εύκολα τα clips σας με κάποιον άλλον, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ή στο διαδίκτυο.

Το app είναι δωρεάν για Android και iOS

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status