Αποκτήστε τα υπέροχα screensavers της Apple TV 4 στο Mac σας

Αποκτήστε τα υπέροχα screensavers της Apple TV 4 στο Mac σας
ired.gr

Σας αρέσουν τα υπέροχα «aerial videos» της καινούριας Apple TV; Να πώς θα τα αποκτήσετε στο Mac σας.

Ένα από τα ωραιότερα χαρακτηριστικά της Apple TV 4, είναι τα απόλυτα εκπληκτικά screensavers που δείχνουν διάφορες πανέμορφες περιοχές σαν να πετάς σε χαμηλό ύψος από πάνω τους (aerial videos).

Η ίδια η Apple, δεν ανακοίνωσε κάποιο σχέδιο να τα φέρει και στο Mac, αλλά ευτυχώς για μας τους απλούς ανθρώπους, ο προγραμματιστής John Coates έφτιαξε μια εφαρμογή Swift που επιτρέπει στον καθένα που το θέλει, να αποκτήσει αυτά τα φοβερά screensavers στο Mac του.

 ired mac screensaver 01

Δείτε ακόμη: YOSEMITE - Προτιμήσεις συστήματος - Γραφείο εργασίας και Προφύλαξη οθόνης

Να πώς θα το κάνετε:

1 Κατεβάστε το Aerial από το Github (κατεβείτε προς τα κάτω στη σελίδα και στο τμήμα « Installation» πατήστε την επιλογή «1- Click here to Download»).

2 Πατήστε διπλό κλικ για να εκκινήσετε την εφαρμογή. Θα ανοίξει ένα πλαίσιο διαλόγου που θα ρωτάει αν θα εγκατασταθεί για τον τρέχοντα χρήστη ή για όλους και, ανάλογα με την επιλογή σας, θα χρειαστείτε το συνθηματικό του διαχειριστή του Mac.

3 Πηγαίνετε στις Προτιμήσεις συστήματος > Γραφείο και προφύλαξη οθόνης και πατήστε την ετικέτα «Προφύλαξη οθόνης».

4 Επιλέξτε το Aerial (κάτω-κάτω).

5 Πατήστε το πλήκτρο «Επιλογές προφύλαξης οθόνης» και επιλέξτε ό,τι θέλετε (καλύτερα αφήστε τα όλα επιλεγμένα όπως είναι).

ired mac screensaver 02

Η εφαρμογή έχει κάποιες επιπλέον ωραίες προσθήκες, όπως το «Auto Load Latest Aerials» (φόρτωση των πιο πρόσφατων βίντεο) για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Επίσης υπάρχει η επιλογή να παίζει διαφορετικό βίντεο σε κάθε οθόνη, αν έχετε περισσότερες της μίας συνδεδεμένες στο Mac σας.

Δείτε ακόμη: Βάλτε βίντεο για Screensaver στο Mac OS X

από Elichord

Δείτε περισσότερα: