Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Nokia C1: κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις Android και Windows 10

Nokia C1: κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις Android και Windows 10
ired.gr

Οι φήμες για το επερχόμενο Nokia C1 είχαν ξεκινήσει πριν από περίπου έναν χρόνο.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία νέα απεικόνιση της συσκευής από τη Nokia. Από τις εικόνες διακρίνουμε πως η συσκευή διαθέτει τον Z launcher και τρέχει σε Android. Επιπλέον όμως διακρίνεται και μία δεύτερη έκδοση της συσκευής, η οποία τρέχει Windows 10.

H εικόνα απεικονίζει το Nokia C1 σε 4 διαθέσιμα χρώματα, λευκό, χρυσό, ροζ και γκρι.

Η διαρροή της εικόνας έγινε στο “Nokiapoweruser”.

 gsmarena 001

Επιπρόσθετα, ενώ μία προηγούμενη εικόνα που διέρρευσε τον Σεπτέμβριο έδειχνε την κάμερα στο κέντρο της συσκευής, οι τελευταίες εικόνες δείχνουν την κάμερα στην αριστερή κορυφή.

Ακολουθώντας την τελευταία ροή των φημών, το Nokia C1 θα έχει Full HD οθόνη 5”, πίσω κάμερα 8 MP και μπροστινή κάμερα 5 MP. Θα τρέχει Android 6 Marshmallow, όπως και Windows 10. Ο επεξεργαστής θα είναι από την Intel και θα διαθέτει 2 GB RAM.

Κατηγορεί το iPhone που σκότωσε την Nokia

Να υπενθυμίσουμε ότι η Nokia δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομά της σε συσκευές Smartphone μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του 2016.

gsmarena 002

Το Concept Nokia C1 που είδαμε τον Σεπτέμβριο

Η απαγόρευση αυτή είναι μέρος της συμφωνίας που οδήγησε στην πώληση του τμήματος Συσκευών Κινητής Τηλεφωνίας της Nokia στην Microsoft.

Νωρίτερα φέτος η Nokia ανακοίνωσε πως θέλει να επιστρέψει στην κατασκευή Smartphones. Το μοντέλο που θα ακολουθήσει θα είναι ο σχεδιασμός συσκευών και θα δημοπρατεί την κατασκευή τους σε ΟΕΜ κατασκευαστές.

Nokia 3210: μπαταρία, αξιοπιστία και ...φιδάκι!

Η Φινλανδική εταιρία ήταν κάποτε ο ηγέτης στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Η άνοδος της Apple και του Android, σε συνδυασμό με την επιλογή της Nokia να επιμείνει στην χρήση του Windows Phone, οδήγησαν στο αποτέλεσμα που βλέπουμε σήμερα.

Στα περί του Nokia C1, με αυτά τα χαρακτηριστικά υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά των Smartphones, ειδικά στην Κίνα. Με τα σημερινά δεδομένα μπορεί κάποιος να αποκτήσει μία αντίστοιχη low-mid range συσκευή Αndroid με λιγότερα από 150 $.

από jericho

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status