Σπαθοφόρος επιχειρεί κούρεμα τιμών στο Apple Store της 5ης Λεωφόρου

Σπαθοφόρος επιχειρεί κούρεμα τιμών στο Apple Store της 5ης Λεωφόρου
ired.gr

Οι πελάτες του καταστήματος της Νέας Υόρκης έζησαν μία ενδιαφέρουσα εμπειρία (βίντεο).

Ένας άντρας εισήλθε στην γραφική είσοδο του καταστήματος της 5ης λεωφόρου. Στάθηκε στις γυάλινες σκάλες και φώναζε κουνώντας το σπαθί του.

Οι υπάλληλοι ασφαλείας του καταστήματος δημιούργησαν έναν προστατευτικό κλοιό ανάμεσα στον σπαθοφόρο και τους υπόλοιπους πελάτες του καταστήματος. Στη συνέχεια ο άγνωστος άντρας οδηγήθηκε εκτός του καταστήματος. Όταν βρέθηκε στο πεζοδρόμιο της 5ης λεωφόρου ο σπαθοφόρος συνέχισε να φωνάζει και να κουνάει το σπαθί σαμουράι που είχε στην κατοχή του.

Η Apple δοκιμάζει τα νερά προσφέροντας έκπτωση σε όσους αγοράζουν το Apple Watch μαζί με ένα iPhone

Σύμφωνα με του αυτόπτεις μάρτυρες, ο άγνωστος άντρας προσπάθησε να τραυματίσει τον εαυτό του και τότε έγινε επέμβαση από δύο αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν. Ο σπαθοφόρος δεν αντιστάθηκε και τον μετέφεραν σε ένα νοσοκομείο της Νέα Υόρκης προληπτικά.

 ired apple midtown store 01

Το όνομα του σπαθοφόρου δεν έχει βγει στην δημοσιότητα. Κανένας από τους υπαλλήλους τους Apple Store ή από τους πελάτες δεν τραυματίστηκε. Δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο του σπαθοφόρου. Κανείς δεν γνωρίζει εάν ήθελε να τραυματίσει τον εαυτό του ή τους πελάτες του καταστήματος. Η Apple δεν έχει σχολιάσει το γεγονός.

Οι φωνές του άγνωστου άντρα δεν ήταν κατανοητές στους παρευρισκόμενους στον χώρο. Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες βρέθηκε κοντά στο σπαθοφόρο και προσπάθησε να τον ηρεμήσει προτού τον απομακρύνουν οι υπάλληλοι ασφαλείας του καταστήματος.

Μετά από τις πρόσφατες επιθέσεις στο Παρίσι οι στιγμές αυτές στο εμβληματικό κατάστημα της Apple κατάφεραν να προκαλέσουν τρόμο στους παρευρισκόμενους μπροστά στην δραματική σκηνή που εξελίχτηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

 από jericho

Δείτε περισσότερα: