Η Apple ξεπερνάει τους 100 εκατομμύρια χρήστες iPhone στην Αμερική!!

Η Apple ξεπερνάει τους 100 εκατομμύρια χρήστες iPhone στην Αμερική!!
ired.gr

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το αποτέλεσμα μίας έρευνας στις ΗΠΑ. Δεν θέλουμε να είμαστε καχύποπτοι και μεταφέρουμε την είδηση για τα στοιχεία που εξέδωσε στην δημοσιότητα η CIRP.

Βάση των τελευταίων δεδομένων, τα οποία εξέδωσε η CIRP (εταιρεία στατιστικής έρευνας για επενδυτές), αυτή τη στιγμή υπάρχουν 101 εκατομμύρια iPhone ενεργά σε όλη την Αμερική, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για την Apple!

 ired iphone users 01

Αν αναλογιστούμε ότι ο πληθυσμός της Αμερικής, υπολογίζεται περίπου στα 320 εκατομμύρια, αυτό σημαίνει ότι ο ένας στους τρεις Αμερικανούς, διαθέτει ένα iPhone.

Την μερίδα του λέοντος κατέχει το iPhone 6, καθώς έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των Αμερικανών, με πάνω από 40 εκατομμύρια ενεργές συσκευές, ενώ ακολουθούν το iPhone 5s και το iPhone 6 plus, με 22 και 20 εκατομμύρια χρήστες έκαστος.

Ένα μαγικό ταξίδι σε 10 ιστορικές στιγμές της εταιρείας Apple

Τα αποτελέσματα της έρευνας, φτάνουν μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2015 και μας δείχνουν ότι παρότι τα νούμερα είναι εντυπωσιακά, η Apple δυσκολεύεται να κερδίσει τους καινούργιους χρήστες smartphone, οι οποίοι τείνουν να προτιμούν συσκευές Android.

 ired iphone users 02

Αυτό πιθανότατα θα οδηγήσει την Apple στο να “κυνηγήσει” πιστούς καταναλωτές από το αντίπαλο στρατόπεδο.

Υπάρχουν βέβαια φωνές διαφωνίας με την έρευνα, οι οποίες θεωρούν τα νούμερα της CIRP υπερβολικά και ότι το στατιστικό δείγμα που πάρθηκε για την έρευνα ήταν πολύ μικρό (500 άτομα)

Η Αpple ως συνήθως βέβαια κρατάει τα χαρτιά της κλειστά, καθώς δεν ανακοινώνει τον ακριβή αριθμό των χρηστών iPhone.

Η μυστικοπάθεια της Apple βλάπτει την πρόοδο της Τεχνητής Νοημοσύνης, λένε οι Ακαδημαϊκοί

από Karadryan

Δείτε περισσότερα: