Ένα smartphone, μα ποιό smartphone, για τον James Bond

Ένα smartphone, μα ποιό smartphone, για τον James Bond
ired.gr

Ο James Bond, στο Spectre, δεν ήθελε Samsung, ούτε Sony, ούτε Android γενικότερα, γιατί ήθελε απλά το ...καλύτερο.

Ο Daniel Craig, ο συμπαθής ηθοποιός που ενσαρκώνει τον James Bond στις τελευταίες του ταινίες, απέρριψε συμφωνία 50 εκατομμυρίων (!) δολαρίων με τη Samsung.

ired spectre james bond 01

Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία είχε καταθέσει την προσφορά της ζητώντας να τοποθετηθεί το προϊόν της στην ταινία Spectre και πιο συγκεκριμένα στα χέρια του ατσαλάκωτου James Bond.

Όμως η προσφορά δεν ήταν αρκετά καλή για τον ηθοποιό και τον σκηνοθέτη της ταινίας Sam Mendes, οι οποίοι την απέρριψαν επειδή θεώρησαν ότι η προτεινόμενη συσκευή δεν ήταν ικανή να συνοδεύσει τον μυστικό πράκτορα της Βρετανίας, στις επικίνδυνες αποστολές του.

ired spectre james bond 02

Παρόμοια προσφορά έκανε και η Sony, προσφέροντας 5 εκατομμύρια δολάρια στον Bond για να κρατήσει ένα Sony κινητό στην ταινία αλλά και 18 εκατομμύρια για να είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής συσκευών. Και αυτή η πρόταση απορρίφθηκε.

ired spectre james bond 03

Διαβάστε επίσης: «Celebrities φοράνε ήδη το Custom Apple Watch των 12.000$»

Σε ένα email που διέρρευσε στον τύπο, ο Andrew Gumpert, πρόεδρος Παγκοσμίων υποθέσεων της Columbia Pictures, φέρεται να γράφει:

Στον Sam και τον Daniel δεν αρέσει το τηλέφωνο της Sony για την ταινία. Στο μυαλό τους, το τηλέφωνο της Sony δεν είναι το καλύτερο.

ired spectre james bond 04

Από ό,τι αποδείχτηκε, ο James Bond έκανε κάποια συμφωνία με τη Sony, αλλά ο ηθοποιός δεν εμφανίστηκε με κάποια συσκευή στην ταινία. Γυρίστηκαν όμως κάποια μικρά διαφημιστικά φιλμάκια με την Moneypenny να χρησιμοποιεί το Sony Xperia Z5.

Μπορείτε να δείτε ένα εδώ

Υπάρχουν πολλά και ακριβά τηλέφωνα που τρέχουν Android με τιμές που φτάνουν τα 6.500 δολάρια, όμως η πλατφόρμα είναι γνωστή για τις προσιτές της τιμές. Οπότε, ο James Bond δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε φθηνό, ενώ συγχρόνως μετακινείται με Aston Martin και φοράει κοστούμια Tom Ford.

Διαβάστε επίσης: «Τι άλλο μπορείτε να αγοράσετε με 17.000$ αντί για το χρυσό Apple Watch»

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: