Stackables: Η δωρεάν εφαρμογή της εβδομάδας!

Stackables: Η δωρεάν εφαρμογή της εβδομάδας!
ired.gr

Επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας σαν επαγγελματίας φωτογράφος.

Κάθε ημέρα βρίσκουμε στο App Store εφαρμογές οι οποίες διατίθενται δωρεάν για μία μόλις ημέρα ή για λίγα 24-ωρα. Υπάρχουν περιπτώσεις όμως που μία εφαρμογή μένει σε προσφορά για περισσότερο χρονικό διάστημα και μπορείτε να την αποκτήσετε δωρεάν στο App Store, για μία εβδομάδα.

Η εφαρμογή αυτής της εβδομάδας είναι ένα ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας εικόνας.

 ired stackables app 01

Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν και να χρησιμοποιήσουν περισσότερα από 200 διαφορετικά εφέ στις φωτογραφίες τους.

Τα εφέ αυτά δεν αποτελούνται μόνο από φίλτρα, αλλά και από διάφορα textures, φώτα, gradients και γεωμετρικά σχήματα. Το καλό είναι ότι η λειτουργία των εφέ γίνεται με layers (όπως στο photoshop) έτσι η αρχική εικόνα δεν καταστρέφεται, οπότε γίνεται πιο εύκολος ο πειραματισμός με τα διάφορα εφέ.

Πέραν των 200 εφέ, υπάρχουν και 20 εξελιγμένες ρυθμίσεις που μπορείτε να κάνετε στις εικόνες σας, όπως: White Balance, Color Balance, Vignette, Blur, Depth of Field κ.ά.

 ired stackables app 02

Είναι αλήθεια πως το user interface της εφαρμογής θέλει λίγο χρόνο για να το συνηθίσετε. Ακόμη στη περίπτωση που η δημιουργία των δικών σας εφέ και ρυθμίσεων φαίνεται πολύ περίπλοκη, έχετε στην διάθεση σας 30 διαφορετικές “formulas” από τους δημιουργούς και άλλες πολλές επιλεγμένες από τους υπόλοιπους χρήστες.

Με την χρήση των Formulas μπορείτε να πετύχετε ένα διαφορετικό αισθητικό αποτέλεσμα με ένα μόλις πάτημα.

Το τελευταίο Update της εφαρμογής έγινε στις 3 Οκτωβρίου.

Μέγεθος 161 MB

Απαιτεί iOS 7 ή νεότερο ΛΣ

Συμβατό με iPhone, iPad και iPod touch

 ired stackables app 03

Κατεβάστε το Stackables από το App Store

Βρείτε και άλλες δωρεάν εφαρμογές:

ired.gr/blog/ios-apps.html

από jericho

Δείτε περισσότερα: