Το Apple Watch 2 έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται

Το Apple Watch 2 έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται
ired.gr

Η Apple σχεδιάζει την κυκλοφορία του νέου Apple Watch 2 το τρίτο ή το δεύτερο τρίμηνο του 2016.

Δεν προκαλεί κάποια έκπληξη το ότι η Apple προετοιμάζει το νέο Apple Watch, εάν κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2016, θα έχουν περάσει 2 χρόνια από την ανακοίνωση του πρώτου Apple Watch και περίπου 1,5 χρόνος από την κυκλοφορία του.

Οι αναφορές από το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων UDN, υποστηρίζουν πως η αρχική παραγωγή θα γίνει σε μικρούς αριθμούς τον Ιούνιο και θα αρχίσει να αυξάνεται όσο θα πλησιάζει το φθινόπωρο και η περίοδος των εορτών.

Apple Watch - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

 ired apple watch 2 01

Η Apple ανακοίνωσε το Apple Watch τον Σεπτέμβριο του 2014, ενώ οι πωλήσεις του ξεκίνησαν στα τέλη Απριλίου του 2015.

Παρότι η Apple δεν ανανέωσε το hardware του Apple Watch φέτος, έχει κυκλοφορήσει μία αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα με το WatchOS 2. Νέες προσθήκες έγιναν στην κολεξιόν του Apple Watch Sport με νέα Sport Bands, νέα χρώματα καθώς και μία νέα κολεξιόν σε συνεργασία με την Hermes.

Η μονοήμερη διάρκεια της μπαταρίας είναι ένας από τους κυριότερους προβληματισμούς των χρηστών. Από τις μέχρι τώρα αναφορές, μπορούμε να περιμένουμε ότι και το επόμενο Apple Watch θα έχει παρόμοια απόδοση.

Μία από τις φήμες που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής είναι η πιθανή προσθήκη FaceTime κάμερας στην πρόσοψη του Apple Watch 2.

O απόλυτος οδηγός χρήσης για το Apple Watch

 ired apple watch 2 02

Η λειτουργία του Apple Watch που ήδη κυκλοφορεί εξαρτάται από τα συνδεδεμένα iPhone, για την αρχική τους λειτουργία και για την διαχείριση του μεγαλύτερου αριθμού των λειτουργιών.

Η Apple έχει σχεδιάσει αλλαγές έτσι ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη ανεξαρτησία στο Apple Watch 2. Με τις αλλαγές που αναμένονται στην τεχνολογία Bluetooth τον επόμενο χρόνο θα δούμε βελτιώσεις και στο Apple Watch με μεγαλύτερη εμβέλεια και αυξημένη ταχύτητα στη μεταφορά δεδομένων.

5 υπέροχα αξεσουάρ για το Apple Watch

από jericho

Δείτε περισσότερα: