Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Beats Music, τέλος εποχής στις 30 Νοεμβρίου

Beats Music, τέλος εποχής στις 30 Νοεμβρίου
ired.gr

Ήταν αναπάντεχο να συμβεί τώρα που η Apple κυκλοφόρησε το Apple Music για Android.

Η Apple θα διακόψει αυτόματα όλες τις συνδρομές στο Beats Music, στις 30 Νοεμβρίου. Οι εναπομείναντες χρήστες θα πρέπει να συνεχίσουν την συνδρομή τους στο Apple Music.

Η υπηρεσία Apple Music προσφέρει τις βασικές λειτουργίες του Beats Music. Και στις δύο υπηρεσίες οι λίστες αναπαραγωγής ελέγχονται από ανθρώπους και γίνονται προτάσεις ανάλογα με τις συνήθειες του εκάστοτε χρήστη.

ired the end of beats music 01

Apple Music VS Spotify

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Beats Music οι προτάσεις του Apple Music είναι καλύτερες από τις δικές τους.

Βέβαια υπάρχουν και άλλες επιπλέον λειτουργίες στο Apple Music, όπως η ενσωμάτωση του στο λειτουργικό σύστημα iOS, η υποστήριξη του iTunes και άλλες πολλές.

Όταν ένας χρήστης του Beats Music κάνει εγγραφή στην υπηρεσία Apple Music, οι επιλογές και οι ρυθμίσεις του μεταφέρονται αυτόματα στο Apple Music, έτσι ώστε να μην χαθεί τίποτα.

ired the end of beats music 02

Εάν το κάνετε πριν τις 30 Νοεμβρίου, θα έχετε την δυνατότητα να ελέγξετε και να διασταυρώσετε εάν η μεταφορά των λιστών αναπαραγωγής από την μία εφαρμογή στην άλλη έχει γίνει σωστά.

Οι χρήστες του Beats Music θα λάβουν το δωρεάν δοκιμαστικό τρίμηνο όπως και όλοι οι υπόλοιποι χρήστες του Apple Music.

ired the end of beats music 03

Έχω Apple Music. Χρειάζομαι το iTunes Match;

Όταν έγινε η εξαγορά της Beats από την Apple, για $3 δις, δεν ήταν ξεκάθαρο ποια ήταν τα σχέδια της Apple. Τώρα πλέον το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει καθώς ο στόχος της Apple επιτευχθεί. Η Apple βασιζόμενη στο Beats Music και με την βοήθεια των Jimmy Iovine, Dr. Dre και Trent Reznor κατάφερε να υπογράψει συμφωνίες με μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες και να δημιουργήσει την δική της πλατφόρμα Streaming μουσικής, ενσωματωμένη στο iOS και το iTunes.

από jericho

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status