Εισάγετε μικρογραφία φωτογραφίας, εικόνας ή σχεδίου στις επαφές του iPhone

Εισάγετε μικρογραφία φωτογραφίας, εικόνας ή σχεδίου στις επαφές του iPhone
ired.gr

Ομορφύνετε τη λίστα επαφών σας εισάγοντας φωτογραφίες ή ακόμη και δικά σας σχέδια, δείτε πως:

Εισάγοντας μία φωτογραφία ή εικόνα στα προφίλ των επαφών στη συσκευή iPhone, είναι σίγουρο πως θα βελτιώσετε την εμπειρία σας για τις τηλεφωνικές κλήσεις και τα μηνύματα, στο λειτουργικό iOS. Η εισαγωγή φωτογραφίας θα σας βοηθήσει να εντοπίζετε ευκολότερα τους ανθρώπους με τους οποίους επιθυμείτε να συζητήσετε γραπτώς ή να συνομιλήσετε.

Το να αντιστοιχίσετε εικόνες ή φωτογραφίες στις επαφές, δεν είναι δύσκολη υπόθεση και ακολουθείτε την ίδια μέθοδο είτε πρόκειται για συσκευή iPhone, iPad ή iPod touch, ανεξαρτήτως έκδοσης λειτουργικού. Εάν συγχρονίζετε τις επαφές σας κάνοντας χρήση της υπηρεσίας iTunes, αυτόματα οι φωτογραφίες θα εμφανιστούν στις επαφές όλων των συσκευών σας iOS ή Mac.

ired asign photo 00

Διαβάστε επίσης: Ποια η χρησιμότητα της λειτουργίας picture in picture multitasking video σε συσκευές iPad

Αντιστοίχιση φωτογραφιών στις επαφές σε λειτουργικό iOS

Στο παρακάτω παράδειγμα επιλέξαμε να ζωγραφίσουμε εμείς μία εικόνα μέσα από την εφαρμογή “Σημειώσεις”, όμως μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε φωτογραφία, σχέδιο ή οποιαδήποτε εικόνα επιθυμείτε, αρκεί να την έχετε αποθηκεύσει στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iPhone ή να την έχετε συλλάβει εκείνη τη στιγμή, κάνοντας χρήση της προεγκατεστημένης εφαρμογής “Κάμερα”.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή “Τηλέφωνο” ή την προεγκατεστημένη εφαρμογή "Επαφές" κι αναζητήστε την επαφή στην οποία επιθυμείτε να ορίσετε μία φωτογραφία ως μικρογραφία επαφής.
  • Στην καρτέλα της επαφής και συγκεκριμένα πάνω δεξιά επιλέξτε "Αλλαγές".
  • Αγγίξτε την επιλογή "φωτό" αριστερά του ονόματος της επαφής.

ired asign photo 01

ired asign photo 01b

  • Από την αναδυόμενη βιβλιοθήκη επιλέξτε μία φωτογραφία, εικόνα ή σχέδιο που επιθυμείτε να εισάγετε.
  • Αγγίξτε "Τέλος" για να αποθηκεύσετε και να εκχωρήσετε τη φωτογραφία της συγκεκριμένης επαφής.

ired asign photo 02

ired asign photo 02b

Διαβάστε επίσης: Πώς να κατεβάσετε YouTube βίντεο στο iPhone σας

Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία σε όλες τις επαφές σας, κάνοντας αισθητικά ομορφότερες τις καρτέλες των επαφών σας. Η εικόνα πλέον θα εμφανίζεται μαζί με το όνομα της επαφής, κάθε φορά που θα ανακαλείται μέσα από την εφαρμογή επαφών, εφαρμογή τηλεφώνου, κατά την τηλεφωνική κλήση της επαφής ή αποστολής μηνύματος κειμένου.

'Εχετε τη δυνατότητα να κάνετε αλλαγές, να επεξεργαστείτε ή να αφαιρέσετε μία φωτογραφία την οποία έχετε εισάγει ανά πάσα στιγμή, επιστρέφοντας στην Eπαφή > Αλλαγές > και πραγματοποιώντας τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Θα πρέπει να σημειώσετε πως εάν επιλέξετε απόκρυψη των φωτογραφιών στις "Αγαπημένες επαφές" στις λίστες μηνυμάτων, τότε δεν θα εμφανίζονται οι φωτογραφίες στις παραπάνω περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης: Προσοχή! “Το iPhone σας συγχρονίζεται με άλλη βιβλιοθήκη iTunes”

Σας παραθέσαμε ένα μίνι οδηγό ιδιαίτερα χρήσιμο σε αρχάριους χρήστες για το πως μπορείτε να εισάγετε μία μικρογραφία σε μία επαφή, είτε αυτή είναι φωτογραφία, εικόνα ή ζωγραφιά. Παρακαλούμε εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, στείλτε μας ένα προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook. Η έμπειρη ομάδα ired on Facebook, θα σας απαντήσει άμεσα!

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: