Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Quanta ήδη εργάζεται πάνω στην κατασκευή του επόμενου Apple Watch

Η Quanta ήδη εργάζεται πάνω στην κατασκευή του επόμενου Apple Watch
ired.gr

Σας προτείνουμε να μη βιαστείτε να αποκτήσετε το Apple Watch. Έρχετε νέο στα μέσα του ‘16

Κάθε φορά που η Apple εισέρχεται σε μια νέα κατηγορία προϊόντων μας προσφέρει πραγματικά πρωτότυπες και δυνατές συσκευές που αλλάζουν τα δεδομένα. Όμως, πάγια τακτική πολλών, είναι η αναμονή για τις συσκευές δεύτερης γενιάς. Όχι τόσο από άποψη αποφυγής πιθανών προβλημάτων στην πρώτη γενιά (ισχύει βεβαίως και αυτό), αλλά κυρίως γιατί η Apple συνηθίζει οι δεύτερες εκδόσεις της να είναι πολύ πολύ πιο δυνατές. Η συσκευή βέβαια επίσημα δεν έχει κυκλοφορήσει στη χώρα μας, αλλά αρκετοί Έλληνες χρήστες την αγοράζουν είτε από σκρουτζομάγαζα (σε αυτή την περίπτωση μάλλον με τσιμπημένη τιμή), είτε απ’ευθείας από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

ired new apple watch 01

Φαντάζεστε το επόμενο Apple Watch να υποστηρίζει FaceTime video;

Κι όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές κάτι τέτοιο είναι στα σκαριά.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Σύμφωνα με αυτές, η Quanta συνεργάζεται στενά με την Apple για την δημιουργία του Apple Watch της δεύτερης γενιάς. Οι φήμες για τις διορθώσεις και τις προσθήκες είναι πολλές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως έγκυρες. Η Apple σίγουρα θα εστιάσει στην κατανάλωση της μπαταρίας καθώς σε αυτό το σημείο υστερεί έναντι της πλειοψηφίας του ανταγωνισμού.

Προσωπικά θα ήθελα πολύ να έχουν βάση οι φήμες για την προσθήκη κάμερας και κατ’ επέκταση τη δυνατότητα FaceTime κλήσεων. Πιστεύω πως αυτό θα ήταν το killer feature, ειδικά συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι bluetooth ακουστικών.

Αν οι φήμες ευσταθούν, η νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2016. Για την ακρίβεια προβλέπεται ένα πρώτο κύμα πωλήσεων (light λανσάρισμα) τον Ιούνιο και έως τον Σεπτέμβριο η ευρεία κυκλοφορία του. Ελπίζουμε αυτή τη φορά και επίσημα στη χώρα μας.

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status