Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο promo video για το iPad Pro από την Apple - Η γνώμη μας

Νέο promo video για το iPad Pro από την Apple - Η γνώμη μας
ired.gr

Δείτε το νέο video που ετοίμασε η Apple για το λανσάρισμα του iPad Pro αλλά και τη γνώμη μας για τη νέα ταμπλέτα της εταιρίας

Στις 11 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο τάμπλετ γίγας της Apple στα καταστήματα του εξωτερικού. Η Ελλάδα δεν είναι στις 40 χώρες του πρώτου “κύματος” πωλήσεων.

Ο Tim Cook, σε νέες του δηλώσεις υποστήριξε και πάλι πως για πολλούς το iPad Pro θα αποτελέσει “επιλογή αντικατάστασης” των laptops αλλά και των desktops.

ired apple ipad pro 02

Ισχύει;

Η απάντηση είναι απλή και καταφατική. Ναι.

Για το 80-90% των χρηστών, οι δυνατότητες του νέου τάμπλετ είναι υπεραρκετές. Αν βέβαια έχουν προϋπηρεσία στο iOS, τόσο το καλύτερο. Το σίγουρο είναι πως τα 4GB μνήμης στο iPad σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή Α9X θα το κάνουν να πετάει.

Είναι όμως ακριβό...

Ας μην κοροϊδευόμαστε, ότι πληρώσουμε παίρνουμε. Το νέο iPad θα κοστίσει στους αγοραστές του όσο ένα πολύ καλό laptop. Θα πρέπει να ξεχάσουμε τα budgets των 500-700€ και να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Ναι, είναι ακριβό. Αλλά αξίζει τα χρήματά του. Επίσης, οι εποχές είναι δύσκολες και για αυτό ίσως αξίζει να περιμένουμε και να το αγοράσουμε του χρόνου που θα έχει πέσει και η τιμή του. Εκτός και αν μας κάνει καμιά έκπληξη η Apple και διατηρήσει και το 2016 το συγκεκριμένο μοντέλο ως έχει. Και σε αυτή την περίπτωση όμως, στα “σκρουτζομάγαζα”, η τιμή του θα είναι πολύ χαμηλότερη σε λίγους μήνες.

Εμείς, έχοντας πλήρη συναίσθηση της οικονομικής κατάστασης της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας, προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε για τα νέα της τεχνολογίας και παράλληλα να σας βοηθάμε να κάνετε τις σωστές επιλογές στις αγορές σας.

Γιατί κρίση δεν σημαίνει απαραίτητα “δεν ψωνίζω”. Μπορεί και να σημαίνει “προσέχω και ψωνίζω έξυπνα”.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως από όπου και να αγοράσετε iOS συσκευή, η ελληνική αντιπροσωπεία θα σας καλύψει κανονικά ως προς την εγγύηση αλλά και τις μελλοντικές υπηρεσίες που πιθανόν χρειαστείτε.

Το νέο video

Στα πλαίσια του λανσαρίσματος λοιπόν, το promo video που κυκλοφόρησε η Apple με τον τίτλο “A Great Big Universe” είναι αυτό:

Επίλογος

11 Νοέμβρη λοιπόν η ημερομηνία της κυκλοφορίας του νέου iPad. Κάποιοι θα το αγνοήσουν επειδή δεν “τρέχει” ένα “πλήρες” λειτουργικό και κάποιοι θα το προτιμήσουν ακριβώς για τον αντίθετο λόγο: το iOS.

Σε κάθε περίπτωση τα tablets ήρθαν για να μείνουν, αλλά οι εταιρείες ακόμα ψάχνονται ως προς τις χρήσεις τους. Υποκατάστατα των laptops ή οριστικά μια ξεχωριστή κατηγορία;

Αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε μαζί, παρακολουθώντας από κοντά όλα τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη. Με αγάπη για την τεχνολογία αλλά και κριτική ματιά. Ο στόχος; Να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες όχι ως προς τα press releases των εταιριών, αλλά ως προς τις πραγματικές δυνατότητες των προϊόντων.

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status