Το iPhone 6c δεν θα είναι πλαστικό.

Το iPhone 6c δεν θα είναι πλαστικό.
ired.gr

Πάλι ανάβουν οι φήμες για μια ενδεχόμενη κυκλοφορία ενός iPhone 6c, αλλά δεν θα είναι όπως το περιμέναμε.

Σιγή ιχθύος τηρείται για το iPhone 6c, αφού μια τέτοια συσκευή δεν κυκλοφόρησε μαζί με τα iPhone 6s τον Σεπτέμβριο, όμως οι φήμες λένε ότι η Apple επανεξετάζει την πιθανότητα της κυκλοφορίας smartphones με οθόνη 4 ιντσών.

ired iphone 6c 01

Ο αναλυτής της KGI, Ming-Chi Kuo, ο οποίος σχεδόν πάντα πέφτει μέσα στις προβλέψεις του για την Apple, πιστεύει ότι ο πολυαναμενόμενος διάδοχος του iPhone 5c είναι στο δρόμο για το 2016. Μάλιστα, πιστεύει ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε πλαστική συσκευή αλλά ότι το iPhone 6c θα έρθει με full metal jacket, παρά του ότι ίσως πουλήσει λιγότερα από τα άλλα εμβληματικά μοντέλα.

ired iphone 6c 02

Το νέο iPhone 6c, σύμφωνα με τον Κuo, θα έχει τον ίδιο επεξεργαστή Α9, όπως και τα iPhone 6s και 6s Plus, τα οποία θα γιορτάζουν ένα χρόνο παρουσίας στην αγορά, όταν εμφανιστεί η νέα συσκευή.

Διαβάστε επίσης: «Ένα υπέροχο concept για το οικονομικότερο iPhone 6c»

Υποτίθεται ότι η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει το πρώτο εξάμηνο του 2016, γεγονός που σημαίνει ότι το 6c ίσως φτάσει στην αγορά μαζί με το iPhone 7.

Διαβάστε επίσης: «Η αποτυχία του iPhone 5c και γιατί το iPhone 6c δεν είναι στα πλάνα της Apple»

ired iphone 6c 03

Αν και όλα αυτά μπορεί να είναι εικασίες, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Kuo είχε προβλέψει σωστά όταν είχε δηλώσει ότι η Apple είχε σκοπό να λανσάρει ένα μεγαλύτερο iPad. Το iPad Pro θα είναι ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα πολύ σύντομα.

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: