Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tempered Glass για iPhone: Προστατεύει αποτελεσματικά την οθόνη

Tempered Glass για iPhone: Προστατεύει αποτελεσματικά την οθόνη
ired.gr
Η πρώτη σκέψη κάθε χρήστη μόλις αποκτά ένα νέο iPhone ή iPad είναι η προστασία της οθόνης.
Το Tempered Glass είναι η καλύτερη επιλογή.

 

Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί εάν είναι απαραίτητη η προστασία οθόνης στα iPhone τα οποία διαθέτουν ενισχυμένο Gorilla Glass. Η οθόνη του iPhone εάν και είναι ισχυρή μπορεί να γρατζουνιστεί ή ακόμη και να ραγίσει. Για αυτόν τον λόγο είναι καλύτερο να έχουμε μία αυτοκόλλητη επιφάνεια προστασίας η οποία προστατεύει την οθόνη από την καθημερινή φθορά.

Υπάρχουν αυτοκόλλητες προστατευτικές επιφάνειες κατασκευασμένες από λεπτό πλαστικό υλικό, οι οποίες όμως δεν προσφέρουν αρκετή ασφάλεια. Η άλλη επιλογή είναι η προστασία της οθόνης με Tempered Glass. Πρόκειται για ισχυρό γυαλί κατασκευασμένο να αντέχει έως και 10x περισσότερο από το απλό γυαλί.

tempered glass iphone 01

Ξεχωρίζει και από την αίσθηση που προσδίδει κατά την χρήση καθώς αυτός ο τύπος προστατευτικής επιφάνειας προσφέρει μία πιο φυσική αίσθηση από τις πλαστικές προστατευτικές επιφάνειες.

Το Tempered Glass iPhone ενισχύεται κατά την κατασκευή του είτε μέσω θερμικής κατεργασίας είτε μέσω κατεργασίας με υδροφθορικό οξύ. Ως αποτέλεσμα αντίθετα από το φυσιολογικό γυαλί, το Tempered Glass έχει μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και δεν σπάει σε πολλά μικρά κομμάτια.

tempered glass iphone 02

Οι πλαστικές επιφάνειες προστασίας είναι ευάλωτες στην υψηλή θερμοκρασία, ακόμη και όταν πρόκειται για την θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος και μπορούν να ξεκολλήσουν εύκολα από την οθόνη. Το Tempered Glass είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να μην παθαίνει θερμική διαστολή.

Επιπρόσθετα το Tempered Glass μπορεί να απορροφήσει την ισχύ και την πίεση ενός χτυπήματος ή μίας πτώσης. Εάν το χτύπημα είναι τόσο δυνατό που μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο, αυτό που σπάει είναι η προστατευτική επιφάνεια.

Ένα Tempered Glass μπορεί να διαρκέσει ακόμη και για χρόνια, χωρίς να χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση. Η επιφάνεια του Tempered Glass είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές, για να γρατζουνιστεί απαιτεί την ύπαρξη υψηλής θερμοκρασίας.

tempered glass iphone 03

Στο ired διαθέτουμε ποιοτικά Tempered Glasses τα οποία τοποθετούμε επιτόπου στις συσκευές iPhone, ξεκινώντας από το iPhone 4 και σε όλα τα νεότερα μοντέλα.

Όλοι οι χρήστες iPad μπορούν όλοι να αποκτήσουν την προστασία που προσφέρει το Tempered Glass καθώς αυτά υπάρχουν υπάρχουν διαθέσιμα για όλα τα μοντέλα iPad.

Δείτε τιμές για Tempered Glass εδώ.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status