Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Apple δοκιμάζει τα νερά προσφέροντας έκπτωση σε όσους αγοράζουν το Apple Watch μαζί με ένα iPhone

Η Apple δοκιμάζει τα νερά προσφέροντας έκπτωση σε όσους αγοράζουν το Apple Watch μαζί με ένα iPhone
ired.gr

Η έκπτωση είναι μόλις $50 και ισχύει σε επιλεγμένα Apple Stores στις ΗΠΑ.

Η Apple δεν μας έχει συνηθίσει με εκπτώσεις και προσφορές. Η περίοδος όπου περιμένουμε μείωση των τιμών είναι όταν κυκλοφορεί το νέο iPhone κάθε Σεπτέμβριο και εμείς μπορούμε να αποκτήσουμε το προτελευταίο μοντέλο λίγο πιο οικονομικά.

Σε επιλεγμένα καταστήματα στις ΗΠΑ ισχύει μία προσφορά από 30 Οκτωβρίου έως και 15 Νοεμβρίου, όσοι αγοράζουν ένα Apple Watch μαζί με ένα iPhone κερδίζουν $50.

Υπολογίζοντας την αγορά του πιο φθηνού iPhone και του πιο οικονομικού Apple Watch τα έξοδα είναι $ 1.000. Η έκπτωση ύψους 5% δεν είναι καθόλου εντυπωσιακή.

ired iphone apple watch 01

Η συγκεκριμένη προσφορά είναι μία δοκιμή από την Apple για να διαπιστώσει εάν θα υπάρξει τόνωση στις πωλήσεις του Apple Watch. Εάν η δοκιμή φέρει θετικά αποτελέσματα είναι πιθανό μία παρόμοια προσφορά να γίνει διαθέσιμη σε όλα τα Apple Stores καθώς και στις αγορές on line.

Η συγκεκριμένη κίνηση της Apple ξαφνιάζει και σίγουρα θα υψώσει υποψίες για το κατά πόσο τα πάνε καλά οι πωλήσεις του Apple Watch.

Η Apple δεν έχει δημοσιεύσει συγκεκριμένα στοιχεία για τον αριθμό των πωλήσεων του πρώτου της Smartwatch. Μερικοί όμως υποστηρίζουν πως το Apple Watch τα πάει καλύτερα από ότι περίμενε η Apple.

Σύμφωνα με τη λογική, ένα προϊόν μπαίνει σε προσφορά όταν οι πωλήσεις δεν πάνε καλά ή όταν η εκάστοτε εταιρία θέλει να ξεπουλήσει το stock που έχει διαθέσιμο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το iPhone πωλείται σαν ζεστή φραντζόλα και η Apple θέλει να παρουσιάσει το Apple Watch ως απαραίτητο αξεσουάρ που βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία του χρήστη. Εάν πειστούν οι αγοραστές, τότε η Apple αξίζει να “χάσει” τα $50.

ired iphone apple watch 02

Υπάρχουν όμως δύο απόψεις που (σύμφωνα με αυτές) “δυσκολεύουν” τις πωλήσεις του Apple Watch. Η πρώτη είναι η εκτίμηση πολλών ότι η συσκευή κοστίζει περισσότερο από όσο θα μπορούσαμε να περιμένουμε για ένα smartwatch. Ενώ από την άλλη δεν διαθέτει λειτουργίες που να το κάνουν μία must-have συσκευή. Στα πιο πρακτικά προβλήματα συμπεριλαμβάνεται η ανάγκη φόρτισης κάθε βράδυ.

Οι περισσότεροι χρήστες iPhone περιμένουν την κυκλοφορία του επόμενου Apple Watch για να αποκτήσουν το πρώτο μοντέλο πιο οικονομικά, είτε για να αγοράσουν το νέο μοντέλο εάν αυτό προσφέρει επαρκώς βελτιωμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά.

jericho

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status