Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Clickdelivery.gr: On line παραγγελίες φαγητού σε ένα λεπτό σε όλη την Ελλάδα!

Clickdelivery.gr: On line παραγγελίες φαγητού σε ένα λεπτό σε όλη την Ελλάδα!
ired.gr

Δεν χρειάζεται πια να ψάχνετε καταλόγους και να μπαίνετε σε χρονοβόρες διαδικασίες για να παραγγείλετε φαγητό. Τώρα με το clickdelivery μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες εστιατόρια να βλέπετε τα ενημερωμένα menu τους αποθηκεύοντας ακριβώς την διεύθυνση σας με στίγμα μια φορά για να μη γίνει λάθος.

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας φαγητά καθώς υπάρχουν κατηγορίες με Σουβλατζίδικα, πιτσαρίες Ελληνική κουζίνα, Κινέζικα κλπ και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας!

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή:
Μόλις κατεβάσουμε την εφαρμογή επιλέγουμε γλώσσα (έχουμε επιλογή Ελληνικά ή Αγγλικά) και χώρα (Ελλάδα ή Κύπρο).

Αμέσως μετά κάνουμε εγγραφή και η εφαρμογή σας ζητάει να βάλετε τα στοιχεία σας:

IMG_1146.jpg

Στη συνέχεια θα σας ζητήσει να βάλετε την πρώτη σας διεύθυνση πριν μπείτε στην διαδικασία της παραγγελίας. Αυτόματα θα δείτε το στίγμα της διεύθυνσής σας στον χάρτη. Αν για κάποιο λόγο δεν σας δείξει το σωστό σημείο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χάρτη και να βάλετε ακριβώς την πινέζα. Μπορείτε να εισάγετε την διεύθυνση του σπιτιού σας της εργασίας σας των φίλων σας όσες θέλετε.



IMG_1147.jpg

Μετά θα μπείτε σε μια λίστα από εστιατόρια που είναι προτεινόμενα από την εφαρμογή.

IMG_1149.jpg


Επιλέγοντας το φίλτρο μπορείτε να ταξινομήσετε την λίστα βάση κατηγορίας φαγητού ή απόστασης, τρόπου πληρωμής, αλφαβητικά, αξιολόγησης και χρόνου παράδοσης.

IMG_1150.jpg


Από προσωπική εμπειρία εγώ επιλέγω απόσταση και μετά ελέγχω τις αξιολογήσεις των εστιατορίων προσέχωντας όμως να είναι αρκετές

Επιλέγοντας λοιπόν ένα εστιατόριο μπορούμε να δούμε το μενού του που τις περισσότερες φορές αν έχει καλές αξιολογήσεις έχει ένα πλήρως ενημερωμένο κατάλογο.


IMG_1152.jpg

Στον κατάλογο μπορούμε να δούμε τα αγαπημένα του πιάτα, προσφορές και γενικά όλες τις κατηγορίες του menu.


Μπορείτε να μπείτε σε λεπτομέρειες επιλέγοντας ένα είδος φαγητού τα υλικά αν θέλετε μαχαιροπήρουνο κλπ καθώς να επιλέξετε και ποσότητα


IMG_1154.jpg


Όλος ο κατάλογος του καταστήματος είδη φαγητών, σαλάτες, ποτά προσφέρονται αναλυτικά καθώς παίζει μεγάλο ρόλο η επιχείρηση να έχει το menu της αναρτημένο για να σας προσελκύσει!

Στο τέλος πατήστε πάνω στο καλάθι και θα δείτε την παραγγελία σας στην οθόνη του smartphone σας. Μπορείτε να αλλάξετε την ποσότητα ενός είδους καθώς και να βάλετε στις σημειώσεις κάποιες λεπτομέρειες που θα θέλατε.

IMG_1155.jpg

Μετά πατάτε αποστολή και περιμένετε επιβεβαίωση. Μόλις σας έρθει είστε έτοιμοι. Δεν χρειάζεται να τους πάρετε τηλέφωνο γιατί αν έχουν το οποιοδήποτε πρόβλημα τα στοιχεία σας είναι καταχωρημένα και θα σας πάρει το εστιατόριο.

Συνοψίζοντας η εφαρμογή clickdelivery είναι πολύ χρήσιμη και σας βοηθάει να παραγγείλετε το φαγητό σας εύκολα γρήγορα χωρίς λάθη γνωρίζοντας από πριν όλα τα κοντινά σας εστιατόρια!

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status