Εκτύπωση αυτής της σελίδας

5 Apps για αναγνώριση λογοτύπων

5 Apps για αναγνώριση λογοτύπων
ired.gr

Τα λογότυπα λένε πολλά για μια μάρκα. Εσείς πόσα λογότυπα μπορείτε να θυμηθείτε; Ανακαλύψτε το διασκεδάζοντας με τα app που σας προτείνουμε.

Καθημερινά ερχόμαστε σε οπτική επαφή με χιλιάδες μάρκες προϊόντων και υπηρεσιών, στο σουπερμάρκετ, στην τηλεόραση, στα περιοδικά, στις συσκευές που έχουμε στο σπίτι μας. Πολλά από τα λογότυπα αυτά μας αποτυπώνονται στο μυαλό και μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε πολύ εύκολα, όπου κι αν τα δούμε. Ο σχεδιασμός τους έχει κάτι το μοναδικό και ακόμη κι αν δεν αναγράφεται το όνομα της εταιρίας, είναι εύκολο να καταλάβουμε για ποια μάρκα μιλάμε.

Στο App Store και στο Google Play υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που σας βάζουν στη διαδικασία να αναγνωρίσετε διάσημα λογότυπα από όλο τον κόσμο, από μάρκες αυτοκινήτου μέχρι πατατάκια και από αναψυκτικά μέχρι εταιρίες παραγωγής ταινιών.

Αν λοιπόν, θέλετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας και να τσεκάρετε τις γνώσεις σας, κατεβάστε τα apps που σας προτείνουμε. Θα εκπλαγείτε με το πόσα λογότυπα γνωρίζετε και θα σπαζοκεφαλιάσετε με μερικά που κάτι σας θυμίζουν αλλά το όνομά της εταιρίας είναι κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σας!

Διαβάστε επίσης: Εσύ μπορείς να ζωγραφίσεις από μνήμης το μηλαράκι της Apple;

Logos quiz

ired logos quiz 01

Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που σας προτρέπει να μαντέψετε πάνω από 1000 λογότυπα δημοφιλών εταιριών. Υπάρχουν διάφορα επίπεδα δυσκολίας και όσα περισσότερα λογότυπα βρίσκετε, τόσο μεγαλύτερο σκορ θα κάνετε. Αν «κολλήσετε» και δεν ξέρετε μια απάντηση, εξαργυρώστε τους βαθμούς σας για να δεχθείτε συμβουλές ή προωθήστε το λογότυπο στους φίλους σας στο Facebook για βοήθεια.

Κατεβάστε εδώ για iOS και εδώ για Google Play

Διαβάστε επίσης: «Το απόλυτο τεστ: Πόσο φαν της Apple είσαι;»

App Logo Quiz

ired logos quiz 02

Αν διαθέτετε κινητό Android, το App Logo Quiz θα σας ξετρελάνει. Θα πρέπει να αναγνωρίσετε λογότυπα από εφαρμογές του Google Play. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συμβουλές που αποκαλύπτουν ορισμένα γράμματα, σε περίπτωση που θέλετε βοήθεια. Αν κάποιο app σας φαίνεται ενδιαφέρον, το App Logo Quiz σας παραπέμπει αμέσως στο Google Play για να το κατεβάσετε.

Κατεβάστε το παιχνίδια από το Google Play εδώ

Flags fun

ired logos quiz 03

Μπορεί να αναγνωρίζετε τη σημαία του Καναδά αλλά τι γίνεται με αυτή του Λάος ή της Μιανμάρ; Με το παιχνίδι Flags Fun θα αναπτύξετε τις γνωστικές σας ικανότητες και θα μάθετε τις σημαίες διάφορων χωρών παίζοντας αυτό το διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι.

Κατεβάστε το παιχνίδι για iOS δωρεάν.

Διαβάστε επίσης: «5 apps για Games Night στο σπίτι»

What’s the Restaurant?

ired logos quiz 04

Πόσα λογότυπα από εστιατόρια γνωρίζετε; Ήρθε η ώρα να το μάθετε! Με αυτό το app θα εξασκήσετε τις γνώσεις σας, εντελώς δωρεάν, αναγνωρίζοντας μερικά από τα πιο διάσημα ταχυφαγεία και εστιατόρια του κόσμου.

Κατεβάστε το για iOS εδώ

Airplane Quiz

ired logos quiz 05

Θεωρείτε τον εαυτό σας εξπέρ στα αεροπλάνα; Ήρθε η ώρα να το αποδείξετε. Με το Airplane Quiz θα πρέπει να αναγνωρίσετε πάνω από 50 επιβατικά αεροπλάνα, μέσα σε 60 δευτερόλεπτα.

Κατεβάστε το για iOS εδώ, εντελώς δωρεάν.

Για Android, θα πρέπει να πληρώσετε 0.99 ευρώ εδώ.

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status