Αναλυτικός οδηγός για το Jailbreak της iOS 9 συσκευής σας iPhone ή iPad

Αναλυτικός οδηγός για το Jailbreak της iOS 9 συσκευής σας iPhone ή iPad
ired.gr

Σας προκαλούν πονοκέφαλο τα κλειδώματα της Apple; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Pangu για να απελευθερώσετε την iOS συσκευή σας.

Η δημοφιλής ομάδα Pangu, για άλλη μία φορά εξέπληξε την Jailbreak κοινότητα διαθέτοντας το εργαλείο για ξεκλείδωμα των συσκευών iOS 9 ή νεότερης έκδοσης. Πρόκειται για το πρώτο Jailbreak tool για το λειτουργικό iOS 9, το οποίο είναι συμβατό με όλες τις συσκευές iPhone, συμπεριλαμβανομένων και των νεότερων εκδόσεων iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Εμείς σας παραθέτουμε όλες τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να προχωρήσετε στην “λογισμική απελευθέρωση” της iOS συσκευής σας.

ired jailbreak tool pangu 00

Διαβάστε επίσης: Αφαιρέστε εύκολα το Jailbreak λογισμικό από την iOS συσκευή σας

Σημαντικές σημειώσεις πριν προχωρήσετε:

Το εργαλείο Pangu για το Jailbreak iOS συσκευών, προσωρινά είναι διαθέσιμο μόνο για υπολογιστές με λογισμικό Windows, αν και χρήστες Mac υπολογιστών, μπορούν να εγκαταστήσουν τα Windows σε εικονικό περιβάλλον (virtual machine).

- Σε λειτουργικά όπως iOS 9, iOS 9.0.1, iOS 9.0.2, είναι δυνατόν να εγκατασταθεί το Cydia - Cydia Store.

- Συσκευές οι οποίες υποστηρίζουν τις τελευταίες εκδόσεις λειτουργικού iOS 9 - iOS 9.0.2:

  • iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s.
  • iPad Air 2, iPad Air, iPad 4, iPad 3, iPad 2
  • iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini
  • iPod touch 6G, iPod touch 5G.

To Jailbreak tool προκαλεί untethered Jailbreak.

- Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία iCloud ή τοπικά στον υπολογιστή σας την εφαρμογή iTunes, για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και αποθηκεύστε όλα τα σημαντικά δεδομένα σας, ώστε να είστε ασφαλείς. Το Jailbreak tool λειτουργεί άψογα, σύμφωνα με τις περισσότερες αναφορές, αλλά στην πιθανότητα που κάτι πάει στραβά, είναι καλή ιδέα να έχετε ένα "plan b", επαναφοράς της συσκευής σας στην προηγούμενη κατάστασή της.

- Απενεργοποιήστε όλα τα προγράμματα ασφαλείας του υπολογιστή σας, τα οποία θα μπορούσαν εν δυνάμει, να εμποδίσουν την εγκατάσταση της εφαρμογής Pangu από το διαδίκτυο. Εάν βρίσκεστε σε δίλημμα εάν θα προχωρήσετε ή όχι στην απελευθέρωση της συσκευής σας, θα σας προτείναμε να διαβάσετε τη δική μας ανάλυση, στον παρακάτω σύνδεσμο:

Διαβάστε: Jailbreak: Καλή ή κακή ιδέα;

Jailbreak σε όλες τις εκδόσεις λειτουργικού και συσκευών iOS 9 - iOS 9.0.2

Ακολουθήστε με προσοχή τα παρακάτω βήματα, ώστε να εγκαταστήσετε το Cydia μέσω της διαδικασίας Jailbreak με το εργαλείο Pangu:

1. Κατεβάστε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Pangu από την ομώνυμη ιστοσελίδα.

2. Συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή, κάνοντας χρήση του καλωδίου φόρτισης USB.

3. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία "Χρήση σε πτήση", απενεργοποιήστε τον κωδικό πρόσβασης από την τοποθεσία Ρυθμίσεις > Touch ID και συνθηματικό, καθώς και την Εύρεση iPhone, από την τοποθεσία Ρυθμίσεις > iCloud > Εύρεση iPhone.

4. Ανοίξτε την εφαρμογή με δικαιώματα "Διαχειριστή". (Κάνετε δεξί κλικ στο .exe Pangu κι επιλέξτε "Εκτέλεση ως Διαχειριστής”.)

5. Το εργαλείο θα χρειαστεί κάποιον χρόνο, προκειμένου να εντοπίσει τη συσκευή σας. Μόλις συμβεί αυτό πατήστε το μπλε εικονικό πλήκτρο “Start”.

ired jailbreak tool pangu 01

6. Πατήστε το πλήκτρο "Already backup", για να προχωρήσει η διαδικασία.

ired jailbreak tool pangu 02

7. Η εφαρμογή Pangu, θα εγκατασταθεί υπό τη μορφή του εικονιδίου WWDC. (ενδιαφέρον!) σε συσκευές iPhone, iPad ή iPod touch.

8. H συσκευή σας θα κάνει επανεκκίνηση και θα σας ζητηθεί ξανά να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Χρήση σε πτήση”.

9. Στο 75% της προόδου εγκατάστασης, θα σας ζητηθεί να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας και να εκτελέσετε την εφαρμογή Pangu. Ανοίξτε την εφαρμογή από την οθόνη αφετηρίας.

ired jailbreak tool pangu 03

10. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να αγγίξετε το πλήκτρο "Accept" για να παρέχετε πρόσβαση στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Δώστε τη συγκατάθεσή σας, μόλις λάβετε το μήνυμα στη συσκευή. Δεν έχουμε διαπιστώσει το λόγο που απαιτείται μία τέτοια ενέργεια μέχρι στιγμής. Θα επανέλθουμε με update της ανάρτησης, μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

ired jailbreak tool pangu 04

11. Περιμένετε να ολοκληρώσει τη διαδρομή της η γραμμή προόδου. Η συσκευή στη συνέχεια θα κάνει επανεκκίνηση.

12. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, η εφαρμογή Pangu θα σας ενημερώσει πως η συσκευή σας είναι “Already Jailbroken”.

ired jailbreak tool pangu 05

Διαβάστε επίσης: Η εποχή που το jailbreak ήταν μόδα, τελείωσε

Συγχαρητήρια καταφέρατε να απελευθερώσετε την iOS συσκευή σας iPhone ή iPad. Το πως θα ωφεληθείτε από τη διαδικασία, θα το μάθετε από τις επερχόμενες αναρτήσεις μας. Εάν πιστεύετε πως θα πρέπει να αναλύσουμε περισσότερο τη διαδικασία, παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: