Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα 15 καλύτερα Facts για το iPhone

Τα 15 καλύτερα Facts για το iPhone
ired.gr

Το ired.gr έφτιαξε μια λίστα για να σας υπενθυμίσει πως αν δεν υπήρχε το iPhone, η καθημερινότητά μας δεν θα ήταν όπως την ξέρουμε.

Φτάσαμε αισίως στην όγδοη χρονιά που υπάρχει στη ζωή μας το iPhone. Σίγουρα χρησιμοποιείτε ένα αλλά ακόμη κι αν όχι, έχετε ένα smartphone που έχει επηρεαστεί από το iPhone και έχει γίνει βασικό κομμάτι της ζωής σας.

Στο ired.gr είναι έκδηλη η αγάπη μας για τη πολυμήχανη αυτή συσκευή και για αυτό αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια λίστα με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του για τα οποία νιώθουμε ευγνωμοσύνη που υπάρχουν, αφού κάνουν την καθημερινότητά μας μαζί του ακόμη πιο εύκολη.

1. Δεν θα χαθούμε ποτέ ξανά (χάρη στο Google Maps)

ired best things about iphone 01

Μπορεί να μην το έχετε ζήσει ή να το έχετε ξεχάσει, αλλά στο παρελθόν θα έπρεπε να τυπώσουμε οδηγίες, αν δεν ξέραμε ακριβώς που βρισκόταν ο προορισμός μας. Πιο παλιά, μάλιστα, κάποιοι από εμάς είχαμε ένα μεγάλο βιβλίο με χάρτες για να ξέρουμε που πηγαίνουμε. Τώρα, όλος ο κόσμος βρίσκεται στην τσέπη μας, και μια μπλε κουκίδα μας υποδεικνύει την ακριβή θέση μας στον χάρτη.

2. Είναι λεπτό, ελαφρύ και όμορφο.

ired best things about iphone 02

Το design του είναι τόσο ελκυστικό που μαγνητίζει τα βλέμματα. Όταν το κρατάμε στα χέρια μας είναι όσο συμπαγές χρειάζεται αλλά συγχρόνως και ελαφρύ.

3. Δεν μπορείς να πεις «δεν ήξερα» όταν έχεις ένα iPhone.

ired best things about iphone 03

Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στα ακροδάχτυλα σου όταν έχεις ένα smartphone.

4. Είναι μια από τις καλύτερες συσκευές για video games.

ired best things about iphone 04

Τα video games, όσο εξελίσσονται, γίνονται περισσότερα ακριβά, πολύπλοκα και χρονοβόρα. Το iPhone αντέστρεψε την όλη κατάσταση. Τα παιχνίδια είναι πλέον φθηνά, αν όχι δωρεάν και απλά.

5. Είναι ο δεύτερος καλύτερος τρόπος πρόσβασης στο Twitter και στο Facebook

ired best things about iphone 05

Η αλήθεια είναι ότι τα δυο δημοφιλή social media είναι πιο εύκολα στη χρήση όταν είναι ανοικτά σε μια σελίδα του υπολογιστή μας. Όμως το iPhone είναι η δεύτερη καλύτερη επιλογή αφού μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τα feed μας από όπου κι αν βρισκόμαστε.

6. Χάρη σε αυτό έχουν δημιουργηθεί επιχειρήσεις δισεκατομμυρίων

ired best things about iphone 06

Αν δεν υπήρχε το iPhone, δεν θα υπήρχε το Instagram. Κι αν δεν υπήρχε το Instagram, ο CEO του, Kevin Systrom, και η ομάδα του, δεν θα μετρούσαν μισθοδοσία 1$ δισεκατομμυρίου από το Facebook. Αυτό το πολύτιμο οικοσύστημα αναπτύχθηκε μέσα από το iOS και δεν είναι το μοναδικό.

7. Η κοινοποίηση φωτογραφιών είναι καλύτερη και ευκολότερη

ired best things about iphone 07

Η ψηφιακή κάμερα ήταν ένα μεγάλο βήμα για τις φωτογραφίες, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Έπρεπε ακόμη να περάσεις τις φωτογραφίες σε έναν υπολογιστή και μετά να τις μοιραστείς με τους φίλους σου. Με το iPhone μπορείς να τις στείλεις με τόσους πολλούς τρόπους: Twitter, mail, Facebook, Instagram, iMessage. Μάλιστα με τη Family Photo Stream στο iPhone μπορείς εύκολα να μοιράζεσαι φωτογραφίες και video με άλλα μέλη της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης: «Τι είναι το Family Sharing και ποια η διαδικασία ενεργοποίησής του;»

8. Η εκκίνησή του γίνεται στιγμιαία

ired best things about iphone 08

Ακόμη και οι πιο σύγχρονοι υπολογιστές θέλουν τον χρόνο τους κατά την εκκίνηση, μέχρι να μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε. Με το iPhone, χρειάζεται απλά να ...σύρετε για ξεκλείδωμα και είστε έτοιμοι!


9. Είναι ο καλύτερος τρόπος να ακούσεις μουσική.

ired best things about iphone 09

Το iPod στο iPhone είναι το καλύτερο iPod στον κόσμο. Το Spotify και το Apple Music app είναι τα καλύτερα ραδιόφωνα στον κόσμο. Ακόμη και τα podcasts είναι εκπληκτικά στο iPhone.

10. Μπορείς να κάνεις πληρωμές με ασφάλεια

ired best things about iphone 10

Το Apple Pay, η υπηρεσία mobile πληρωμών, είναι το μέλλον των συναλλαγών.

Διαβάστε επίσης: «Το Apple Pay σύντομα στην Ευρώπη»

11. Υπάρχει πάντα κάτι για διάβασμα.

ired best things about iphone 11

Στο Twitter, στο Facebook, στο Kindle, στο Reading List του Safari, στο News App, θα βρείτε πάντα κάτι ενδιαφέρον να διαβάσετε, αν έχετε iPhone.

Διαβάστε επίσης: «Native iPhone apps vs Εφαρμογές τρίτων: ποιος είναι ο νικητής;»

12. Μια υπέροχη οθόνη

ired best things about iphone 12

Η οθόνη Retina κάνει το iPhone να απογειωθεί με την πιο ζωντανή και υψηλής ανάλυσης οθόνη smartphone που υπήρξε ποτέ. Η νέα τεχνολογία 3D Touch είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.

13. Δεν χρειάζεται οδηγό χρήσης

ired best things about iphone 13

Αν κάποιος σας έλεγε το 1999 ότι θα υπήρχε ένας υπολογιστής που θα μπορούσε να κάνει χίλια διαφορετικά πράγματα, θα αναρωτιόσασταν πόσες σελίδες θα είχε το manual που θα το συνόδευε. Όμως το iPhone δεν έχει καν οδηγό χρήσης. Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση και για τα δύσκολα, μπορείτε να διαβάζετε το ...blog του ired.gr

14. Κάνει την αναμονή να φαίνεται μικρότερη

ired best things about iphone 14

Με τα podcasts, τα online βιβλία και τα παιχνίδια, κάθε μεγάλη διαδρομή φαίνεται μικρή.

15. Όλα πάνε στο σύννεφο

ired best things about iphone 15

Μπορεί σήμερα να σας φαίνεται δεδομένο: μπορείτε να προσθέσετε κάτι στο ημερολόγιο του iPhone και αυτόματα να εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή σας. Το iCloud είναι σωτήριο όταν κρατάτε σημειώσεις, για τις φωτογραφίες, τα τραγούδια, για όλα!

Διαβάστε επίσης: «Εμφανίστε το εικονίδιο iCloud Drive στην οθόνη αφετηρίας της iOS συσκευής σας»

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status