Εγκαταστήστε τα νέα wallpapers των συσκευών iPhone 6s/Plus, στη δική σας συσκευή iPhone (παλαιότερες εκδόσεις)

Εγκαταστήστε τα νέα wallpapers των συσκευών iPhone 6s/Plus, στη δική σας συσκευή iPhone (παλαιότερες εκδόσεις)
ired.gr

Ενδεχομένως να μην έχετε αποκτήσει τα νέα iPhones 6s/Plus, μπορείτε όμως να θαυμάσετε στη δική σας συσκευή τα πανέμορφα wallpapers των νέων συσκευών.

Χρήστες οι οποίοι έχετε αναβαθμίσει στο νέο λειτουργικό iOS 9, φαντάζομαι πως έχετε ανακαλύψει πιθανόν κάποια νέα και εντυπωσιακά Wallpapers (Ταπετσαρίες), οι οποίες συμπεριλήφθηκαν στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Όμως για τους κατόχους των συσκευών iPhone 6s και iPhone 6s Plus, υπάρχει ένα επιπρόσθετο πακέτο wallpapers με κίνηση, η οποία ενεργοποιείται κατά τη χρήση της λειτουργίας 3D Touch, σε αυτές τις συσκευές.

Διαβάστε επίσης: Γιατί κάποιοι αγοράζουν ακόμη κινητά που δεν είναι έξυπνα;

Οι ταπετσαρίες οι οποίες βρίσκονται σε συσκευές 6s είναι πραγματικά εξαιρετικές και κατά τη γνώμη μας, δεν θα έπρεπε να περιορίζονται μόνο στις τελευταίες εκδόσεις iPhones, γι' αυτό κι εμείς επιθυμούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν θα έχετε στη διάθεσή σας, τη συσχετιζόμενη κίνηση (animation), όμως θα μπορείτε να απολαύσετε τις πανέμορφες εικόνες ως ταπετσαρία, στην οθόνη της συσκευής σας.

Πρόκειται για ταπετσαρίες διαστάσεων 1080 x 1920, πράγμα που σημαίνει πως θα είναι κατάλληλες για συσκευές iPhone, iPod touch και iPad mini οθόνες, αλλά ενδεχομένως μικρές, για την ανάλυση των μεγαλύτερων iPads και επίσης μικρές σε μέγεθος, για έναν επιτραπέζιο υπολογιστή. Επιπλέον θα πρέπει να τις περιστρέψετε, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσετε στην οθόνη ενός υπολογιστή Mac, εάν θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε στην επιφάνεια εργασίας.

Διαβάστε επίσης: Το φαινόμενο του αργού iPhone

ired iphone get live wallpapers 01

Κατεβάστε κι εγκαταστήστε τις νέες ταπετσαρίες από τους παρακάτω συνδέσμους που σας επισυνάπτουμε. Εάν δεν γνωρίζετε πως να εγκαταστήσετε τα νέα wallpapers, σας παραθέτουμε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Ανοίξτε τη συγκεκριμένη ανάρτηση από την εφαρμογή “Safari” της συσκευή σας iPhone ή iPad mini.
  • Επιλέξτε την ταπετσαρία που επιθυμείτε, αγγίζοντάς τη, έτσι ώστε να εμφανιστεί σε πλήρη ανάπτυξη.
  • Με το δάχτυλο πατημένο παρατεταμένα πάνω στην ταπετσαρία, περιμένετε το αναδυόμενο μενού με την επιλογή "Αποθήκευση εικόνας" και αποθηκεύστε την ταπετσαρία σας.
  • Μεταβείτε στην εφαρμογή “Φωτογραφίες”, προκειμένου να την αναζητήσετε.
  • Ανοίξτε την ταπετσαρία και στη συνέχεια αγγίξτε το εικονίδιο “κοινής χρήσης”.
  • Στη συνέχεια αγγίξτε την επιλογή "Χρήση ως ταπετσαρία".

ired iphone get live wallpapers 02

  • Εάν επιθυμείτε εφέ προοπτικής, επιλέξτε το και στη συνέχεια αγγίξτε "Ορισμός".
  • Στο σημείο αυτό θα πρέπει να διαλέξετε ως τι επιθυμείτε να ορίσετε την ταπετσαρία σας, μεταξύ της “οθόνης κλειδώματος”, της “οθόνης αφετηρίας” ή “και τα δύο”.

ired iphone get live wallpapers 03

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση: Apple MainStage 3

Εδώ θα πρέπει να προσέξετε όπως προείπαμε να προσπελάσετε την ανάρτηση από την εφαρμογή “Safari” κι όχι από το Facebook. (δεν λειτουργεί ο παραπάνω οδηγός). Θα πρέπει να αγγίξετε την “κοινή χρήση” και στη συνέχεια "Άνοιγμα στην εφαρμογή Safari".

Μόλις κλείσετε και ανοίξετε εκ νέου τη συσκευή σας, θα εμφανιστεί το νέο πανέμορφο wallpaper. Πιστέψτε με και τα 6 είναι πανέμορφα.

Αναπτύξαμε οδηγίες για το πώς θα κατεβάσετε και θα εγκαταστήσετε στη συσκευή σας, ταπετσαρίες τις οποίες συναντούν μόνο οι χρήστες iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Εάν υπάρχουν απορίες επί της διαδικασίας, μη διστάσετε να μας το αναφέρετε στα σχόλια.

Όλα τα wallpapers

iPhone 6s Fish Red

 ired iphone get live wallpapers iPhone 6s Fish Red

iPhone 6s Blue

 ired iphone get live wallpapers iPhone 6s Blue

 iPhone 6s Fish Gold

 ired iphone get live wallpapers iPhone 6s Fish Gold

 iPhone 6s Fish Pink

 ired iphone get live wallpapers iPhone 6s Fish Pink

iPhone 6s Purple

ired iphone get live wallpapers iPhone 6s Purple

iPhone 6s White

ired iphone get live wallpapers iPhone 6s White

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: