Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Smartphone από την Pepsi !

Smartphone από την Pepsi !
ired.gr

Αρχικά οι φήμες μας παραξένεψαν, η διαρροή των χαρακτηριστικών μας έκανε το πιστέψουμε και τώρα η Pepsi επιβεβαίωσε όλες τις φήμες.

Στην πραγματικότητα η Pepsi δεν φτιάχνει μόνο ένα Smartphone, σχεδιάζει να φτιάξει πολλά περισσότερα και αρκετά αξεσουάρ.

Η Pepsi δεν πρόκειται να κατασκευάσει μόνη της τo Android Smartphone, θα συνεργαστεί με κινεζική εταιρία κατασκευής για να φέρει στην αγορά μία σειρά από Smartphones και αξεσουάρ, εντός των επόμενων μηνών.

Δεν έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρο εάν οι νέες αυτές συσκευές θα έχουν πάνω τους το σήμα της Pepsi, αλλά σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα τις ερχόμενες εβδομάδες.

iRing από την Apple, έρχεται;

Εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα κινητό Pepsi θα πρέπει να κάνετε υπομονή καθώς οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στην Κίνα και δεν έχει γίνει ακόμη λόγος για την εισαγωγή τους σε άλλες αγορές. Βέβαια εάν το εγχείρημα επιτύχει δεν είναι περίεργο να δούμε τα Smartphone Pepsi να έρχονται και στην Ευρώπη καθώς και σε άλλες αναπτυγμένες αγορές.

Η προσπάθεια αυτή από την Pepsi κυμαίνεται στο ίδιο μήκος κύματος με τις τελευταίες δραστηριότητες της καθώς έχει αδειοδοτήσει εταιρίες ρουχισμού και αξεσουάρ την χρήση του σήματος της, για την δημιουργία προϊόντων που θα κυκλοφορήσουν στην παγκόσμια αγορά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

pepsi smartphone 05

Concept Pepsi Smartphone

Το πρώτο τηλέφωνο από την Pepsi αναμένεται να κοστίσει γύρω στα 205 $, μία σχετικά φιλική τιμή για την αγορά της Κίνας. Η συσκευή θα έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά που θα την τοποθετήσουν στην μεσαία κατηγορία των Smartphones. Συγκεκριμένα οι φήμες αναφέρουν:

  • Οθόνη 5,5
  • Επεξεργαστής στα 1.7GHz
  • RAM 2GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 16 GB
  • Πίσω κάμερα 13-megapixel
  • Μπροστά κάμερα 5-megapixel
  • OS Android 5.1 Lollipop

Το όνομα της συσκευής αναμένεται να είναι “P1” και η ανακοίνωση / κυκλοφορία της αναμένεται σύντομα, μόλις στις 20 Οκτωβρίου.

Γιατί επιβάλλεται να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Βοήθεια Wi-Fi"

Η δημιουργία ρούχων, υποδημάτων ή άλλων αξεσουάρ από εταιρίες που θέλουν να κάνουν αναπτύξουν το "Brand" τους είναι μία συνηθισμένη τακτική. Ακόμη και η Apple έχει κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

pepsi smartphone 06

Ο κατάλογος ρουχισμού της Apple (1986)

Τα τελευταία χρόνια όμως έχουμε δει συσκευές όπως το Facebook Phone:

pepsi smartphone 03

Facebook Phone?

, το Amazon Fire phone και το Motorola ROKR (Συνεργασία με την Apple), το πρώτο “κινητό iTunes”, να αποτυγχάνουν παταγωδώς.

pepsi smartphone 04

Δεν το έχουμε δει ποτέ από κοντά.

Εάν αυτή η κίνηση της Pepsi πετύχει μπορεί να αλλάξει πολλά δεδομένα στον χώρο της τεχνολογίας. Μπορεί σε λίγα χρόνια να μιλάμε για Pepsi vs Coca Cola και να αναφερόμαστε σε σύγκριση μεταξύ Smartphones, Tablets, υπολογιστών ή διάφορων Gadget.

pepsi smartphone 01

Pepsi vs Coca Cola

pepsi smartphone 02

Concept με κινητά Coca Cola, εμπνευσμένο από τα κλασικά Nokia και Sony Ericsson

από jericho

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status