Finger Waiter, ελληνικό app που κάνει τις παραγγελίες παιχνίδι!

Finger Waiter, ελληνικό app που κάνει τις παραγγελίες παιχνίδι!
ired.gr

«Μπορώ να σας πάρω παραγγελία;» «Όχι, ευχαριστώ, έχω το Finger Waiter στο κινητό μου».

Χαιρόμαστε πάντα όταν κυκλοφορούν εφαρμογές για τις συσκευές μας που φιλοδοξούν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Όμως χαιρόμαστε διπλά όταν οι έξυπνες αυτές ιδέες προέρχονται από Έλληνες προγραμματιστές.

Διαβάστε επίσης: «Νέα ελληνική εφαρμογή για πρώτες βοήθειες»

Μια από αυτές είναι το Finger Waiter, μια εφαρμογή που απλοποιεί τον τρόπο που παραγγέλνουμε στα εστιατόρια και γενικότερα σε καταστήματα εστίασης, αν διαθέτουμε smartphone.

ired finger waiter 01

Πόσες φορές δεν έχετε πάει σε μια καφετέρια και ενώ έχετε αποφασίσει αυτό που θέλετε, ο σερβιτόρος αργεί, σε εκνευριστικό βαθμό, να έρθει να σας πάρει παραγγελία; Η ώρα περνάει, εσείς του κάνετε νόημα, του κλείνετε το μάτι, χορεύετε τον χορό της βροχής, τον αναζητάτε κάπου, χαμένο, στην κουζίνα ή στο διπλανό τραπέζι να μαζεύει τα ποτήρια της παρέας που μόλις έχει φύγει.

Με το Finger Waiter μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω του app και να επικεντρωθείτε σε αυτό που ήρθατε να κάνετε εξ αρχής: να περάσετε καλά με τους φίλους σας.

ired finger waiter 02

Η λειτουργία του είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε το app και να επισκεφθείτε ένα κατάστημα που έχει σύμβαση μαζί του. Θα το αναγνωρίσετε από το έντυπο με το QR code που θα βρείτε στο τραπέζι. Αφού το σκανάρετε με το app, θα σας εμφανιστεί ο κατάλογος του καταστήματος, με όλα τα προσφερόμενα είδη και τις τιμές τους. Σας μένει μόνο να επιλέξετε αυτό που θέλετε να παραγγείλετε. Η εντολή σας θα κατευθυνθεί απευθείας στο μπαρ ή στην κουζίνα και εσείς θα έχετε κερδίσει πολύτιμο χρόνο για περισσότερη κουβέντα με την παρέα σας.

Φυσικά, αν ένας φίλος προστεθεί στην παρέα αργότερα, μπορείτε να προσθέσετε άλλον ένα καφέ ή οτιδήποτε επιπλέον στην παραγγελία. Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε ένα ποτήρι νερό ή να παρακαλέσετε να σας καθαρίσουν το τραπέζι. Η εφαρμογή θα αποθηκεύει την παραγγελία σας για μελλοντική χρήση, ώστε, στην επόμενη επίσκεψη, να ξαναπαραγγείλετε εκείνο το εκπληκτικό cheesecake που είχατε δοκιμάσει την προηγούμενη εβδομάδα. Θα εκπλαγείτε από το πόσο θα βελτιωθεί η ταχύτητα του service, αφού η εντολή σας γίνεται με ένα φιλικό χτύπημα στο κινητό σας. Αν έχετε ενεργοποιήσει τις Υπηρεσίες Τοποθεσίας, το app θα σας ενημερώνει και για άλλα καταστήματα, σε κοντινή απόσταση, που έχουν διαθέσιμη την υπηρεσία Finger Waiter.

Διαβάστε επίσης: «Ουδέν κρυπτόν υπό το iPhone: ξέρει που μένεις και που δουλεύεις»

Μεταξύ άλλων, το app σας ενημερώνει για προσφορές ή happy hours στα αγαπημένα σας στέκια. Αν όμως είστε ιδιοκτήτης, υπάρχουν ακόμη καλύτερα νέα για εσάς. Μέσω της εφαρμογής, πέρα από την εξαιρετική διευκόλυνση που παρέχετε στους πελάτες σας, μπορείτε να διαφημίζεστε, προωθώντας τις προσφορές σας, τα προσεχή event και πάρτι και να προσελκύετε τα πλήθη κάθε φορά που ετοιμάζετε κάτι. Δύο σε ένα δηλαδή.

ired finger waiter 03

Στο site του Finger Waiter, θα δείτε μια λίστα με τα καταστήματα που είναι ήδη συμβεβλημένα με το app. Οι επιλογές είναι ήδη αρκετές αλλά ο κατάλογος σύντομα θα μεγαλώσει. Ακολουθήστε το Finger Waiter στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες προσθήκες.

Η ελληνική εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android.

Φυσικά, υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα αλλά και την αγγλική και το μέγεθός της είναι 10.1 MB.

Διαβάστε επίσης: «Quizdom: η πιο επιτυχημένη ελληνική εφαρμογή»

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: