Εκτύπωση αυτής της σελίδας

3D Touch & μεμβράνες προστασίας οθόνης, μια σχέση αγάπης

3D Touch & μεμβράνες προστασίας οθόνης, μια σχέση αγάπης
ired.gr

Πόσο καλά θα λειτουργεί το 3D Touch με τα προστατευτικά οθόνης στο iPhone 6s;

Μία από τις πρώτες ερωτήσεις που προέκυψαν όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η τεχνολογία 3D Touch ήταν πόσο καλά θα λειτουργεί με την προστασία οθόνης, τη διάφανη μεμβράνη ή το tempered glass iPhone, τα οποία προστατεύουν την οθόνη του iPhone 6s και του 6s Plus από πτώσεις, φθορές και γρατσουνιές.

Η Apple, σχεδόν αμέσως, επιβεβαίωσε ότι όλα τα προστατευτικά οθόνης που ακολουθούν τις κατευθυντήριες γραμμές της εταιρίας δεν θα δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στο 3D Touch το οποίο αντιλαμβάνεται την πίεση των δακτύλων του χρήστη.

ired screenprotector 3d touch 01

Τα guidelines μιλάνε για μεμβράνες προστασίας που θα πρέπει να είναι πάχους έως 0.3 χιλιοστά, να έχουν τη δυνατότητα εφαρμογής μέσω του στατικού ηλεκτρισμού και να μην εμφανίζουν κενά αέρος μεταξύ της οθόνης και της μεμβράνης.

Επιπλέον, η Apple επιβεβαίωσε ότι ακόμη και οι θήκες για το iPhone 6 και 6 Plus θα εφαρμόζουν άψογα στα νέα μοντέλα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, παρά την ελάχιστη και εντελώς δυσδιάκριτη διαφορά στο μέγεθος.

ired screenprotector 3d touch 02

Πώς θα εφαρμόσετε σωστά ένα προστατευτικό οθόνης;

Ένα από τα πράγματα που δυσκολεύουν τους χρήστες είναι η προσαρμογή του screen protector. Η επιφάνεια θα πρέπει να είναι εξαιρετικά καθαρή. Χρησιμοποιήσετε ένα πανάκι που αφαιρεί τη σκόνη. Η διαδικασία πρέπει να γίνει γρήγορα αφού εξαιτίας του στατικού ηλεκτρισμού η ζελατίνα μπορεί να προλάβει να μαζέψει λίγη σκόνη. Αφαιρέστε το αυτοκόλλητο από τη μεμβράνη και με προσοχή εφαρμόστε το στην οθόνη. Χρησιμοποιήστε μια πιστωτική κάρτα ή κάτι παρόμοιο για να διώξετε όποιες φουσκάλες εμφανιστούν.

Μπορείτε επίσης, αντί μεμβράνης, να χρησιμοποιήσετε ένα tempered glass. Η εφαρμογή του είναι πολύ πιο εύκολη. Να ξέρετε πάντως ότι αν η εφαρμογή γίνει με λάθος τρόπο, δεν υπάρχει τρόπος να το ξανατοποθετήσετε. Θα πρέπει, δυστυχώς, να χρησιμοποιήσετε ένα καινούριο.

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status