13 εκατομμύρια iPhone 6S και 6S Plus!

13 εκατομμύρια iPhone 6S και 6S Plus!
ired.gr

Αυτό το μυθικό νούμερο είναι ο αριθμός συσκευών του νέου iPhone που πουλήθηκαν από την Apple σε 3 μόλις μέρες!

Σίγουρα η Apple χαίρεται να σπάει η ίδια τα δικά της ρεκόρ, ειδικά μάλιστα όταν αυτό έχει να κάνει με τις πωλήσεις του iPhone. Πέρυσι λοιπόν, η Apple πούλησε 10 εκατομμύρια iPhone 6 και 6 Plus κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας που το τηλέφωνο εμφανίστηκε στην αγορά. Φέτος λοιπόν, υπήρχε πολύς σκεπτικισμός όσον αφορά το πώς θα πήγαιναν οι πωλήσεις του νέου μοντέλου. Μετά το πέρας της πρώτης εβδομάδας λοιπόν, η Apple ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των τριών πρώτων ημερών που έφταναν τον ιλιγγιώδη αριθμό των 13 εκατομμυρίων τεμαχίων για το καινούριο iPhone 6S και 6S Plus!

ired 13 million iphone sold 01

Δείτε ακόμη: Παρουσίαση: iPhone 6S

Είναι ένα εκπληκτικό νούμερο και σε σχέση με το πόσο γρήγορα πουλήθηκαν τόσες συσκευές, αλλά και σε σχέση με το ότι αυτή είναι μια «S» χρονιά και μια «6S» συσκευή. Και συνήθως οι διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων δε θα έπρεπε - θεωρητικά - να τραβήξουν τόσο πολύ κόσμο. Μάλλον όμως, ο κόσμος κατάλαβε ότι κάτω από το «παλαιό» κέλυφος του iPhone 6, βρίσκεται η ολοκαίνουρια «μηχανή» ενός νέου μοντέλου που θα μπορούσε να είναι ουσιαστικά το iPhone 7. Και έτσι, οι πωλήσεις εκτοξεύτηκαν. Και επίσης το γεγονός ότι η Κίνα ήταν μία από τις αρχικές χώρες όπου ξεκίνησαν οι πωλήσεις πρέπει να βοήθησε στην ταχεία άνοδό τους.

Οι πωλήσεις για το iPhone 6S και 6S Plus ήσαν φαινόμενο, σπάζοντας κάθε ρεκόρ πωλήσεων της πρώτης εβδομάδας που έχει κάνει ποτέ της η Apple,

είπε ο Apple CEO Tim Cook.

Η ανταπόκριση των πελατών είναι ανεπανάληπτη και λάτρεψαν το 3D Touch και τις Live Photos και, εμείς από τη μεριά μας, δε μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να γίνει διαθέσιμη η συσκευή και σε ακόμη περισσότερους πελάτες μας σε ακόμη περισσότερες χώρες στις 9 Οκτωβρίου.

ired 13 million iphone sold 02

Και τα δύο νέα μοντέλα θα εμφανιστούν σε πάνω από 40 επιπλέον χώρες στις 9 Οκτωβρίου, μεταξύ αυτών στην Ιταλία, το Μεξικό, τη Ρωσία, την Ισπανία και την Ταϊβάν. Άλλη μία μέρα αργότερα, στις 10 Οκτωβρίου, τα iPhone 6S και 6S Plus, θα λανσαριστούν στο Μπαχρέιν, την Ιορδανία, το Κουβέιτ, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μέχρι τις 16 Οκτωβρίου, τα νέα iPhone θα γίνουν διαθέσιμα στην Ινδία, τη Μαλαισία και την Τουρκία. Και μέχρι το τέλος του 2015, θα είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 130 χώρες. Στη χώρα μας άρχισαν να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνιση τους τα νέα iPhone 6S από ανεξάρτητους εισαγωγείς (έλαβα το πρώτο διαφημιστικό email πώλησης από γνωστό εισαγωγέα διαδικτυακών πωλήσεων από τον οποίο είχα πάρει το iPhone 6 Plus που έχω - και θα συνεχίσω να έχω ;) ).

ired 13 million iphone sold 03

Δείτε ακόμη: Αγορά iPhone - Τα 16 GB πλέον δεν είναι αρκετά 

Η παρουσίαση στις αγορές τόσο πολλών χωρών πριν να κλείσει το 2015, είναι κάτι που θα «σπρώξει» ακόμη περισσότερο τις - ομολογουμένως - τρελές πωλήσεις του νέου smartphone, αλλά και την ήδη πολύ αυξημένη ζήτηση. Θα είναι ενδιαφέρον - μέσα σ’ αυτή την τρελή κούρσα - να δούμε πόσο ψηλά θα φτάσουν τελικά οι πωλήσεις των iPhone 6S και 6S Plus εν συγκρίσει με τις περυσινές των προκατόχων τους iPhone 6 και 6 Plus. Όπως φαίνεται όμως, τα πράγματα δείχνουν ότι η Apple πάει να σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ της.

Δείτε ακόμη: iOS 9 : Τα πιο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά!

από Elichord

Δείτε περισσότερα: