Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επάγγελμα: περιμένω στην ουρά για το iPhone 6s

Επάγγελμα: περιμένω στην ουρά για το iPhone 6s
ired.gr

Εκτός από τους φανατικούς της Apple που περιμένουν στην ουρά για το iPhone, υπάρχουν και οι επαγγελματίες.

Την Παρασκευή, χάζευα, για άλλη μια φορά, τις ατελείωτες ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τα Apple Stores στην Αμερική για το iPhone 6s. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπεις τον κόσμο να περιμένει ώρες ολόκληρες για να αποκτήσει το αγαπημένο του smartphone, αντί να προτιμήσει να το παραγγείλει και να το λάβει ταχυδρομικά στο σπίτι του. Θέλει μεγάλη υπομονή να είσαι τόσες ώρες όρθιος, στο κρύο, στη ζέστη, χωρίς να ξέρεις τι να κάνεις: απλά περιμένεις να έρθει η σειρά σου και πιάνεις, αναγκαστικά, συζήτηση με τον διπλανό σου.

ired apple in line 01

Διαβάστε επίσης: «6 τύποι ανθρώπων που θα περίμεναν στην ουρά για το νέο iPhone»

Τι μπορεί να γίνει όμως αν θέλεις να αποκτήσεις το νέο iPhone 6s την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του αλλά δεν αντέχεις να περιμένεις για ώρες σε μια ουρά; Μπορείς να πληρώσεις κάποιον άλλον να το κάνει για εσένα!

Διαβάστε επίσης: «OnePlus2: εσείς κάνατε κράτηση για το smartphone;»

Το θέμα είναι ότι η Apple επιτρέπει στον κάθε πελάτη να αγοράζει έως δύο iPhone την ημέρα. Αλλά αν πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που περιμένουν, μπορεί ένα άτομο να πληρώσει τόσες συσκευές όσες αντιστοιχούν σε αυτούς που στέκονται στην ουρά μαζί του.

ired apple in line 02

Η δουλειά είναι απλή. Εμφανίζεσαι, περιμένεις, κάνεις φίλους ή απλά φέρεσαι φιλικά. Ο υπάλληλος της Apple μετράει “κεφάλια”. Βλέπεις τον αρχηγό της ομάδας σου να αγοράζει καμιά δεκαριά iPhone. Πληρώνεσαι 75-100$ δολάρια. Και φεύγεις.

ired apple in line 03

Οι περισσότεροι που αναλαμβάνουν αυτή τη δουλειά το κάνουν γιατί οι πραγματικοί πελάτες δεν έχουν χρόνο ή δεν έχουν τη διάθεση να περιμένουν σε μια ουρά. Όμως αρκετοί αποφασίζουν να μεταπωλήσουν τη συσκευή, βγάζοντας ένα μικρό κέρδος. Μάλιστα, οι επαγγελματίες, αλλάζοντας ρούχα και επιστρέφοντας στην ουρά, μπορούν να αγοράσουν περισσότερα iPhones από το επιτρεπτό όριο.

Διαβάστε επίσης: «Η γκάμα της βαρεμάρας»

Εκτός από τους επαγγελματίες αλλά και τους αμετανόητους fanboys όμως στην ουρά είδαμε φέτος και ένα ...ρομπότ. Ο έλεγχος του γινόταν από την ιδιοκτήτρια του μέσω ενός iPad, από απόσταση. Το ρομπότ κατάφερε να αποκτήσει για λογαριασμό της ένα ολοκαίνουριο iPhone και εκείνη δεν περίμενε ούτε δευτερόλεπτο στην ουρά!

ired apple in line 04

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status