Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχονται στην Ελλάδα τα πολυαναμενόμενα iPhone 6S και iPhone 6S Plus

Έρχονται στην Ελλάδα τα πολυαναμενόμενα iPhone 6S και iPhone 6S Plus
ired.gr

Εάν περιμένετε να αποκτήσετε ένα από τα νέα iPhones, σας έχουμε ευχάριστα νέα.

Tα δύο νεότερα iPhone 6S και iPhone 6S Plus, είναι έτοιμα να ταξιδέψουν σε 40 ακόμη χώρες και περιοχές, στις 9 - 10 και 16 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε επίσημα χθες η Apple. Oι χώρες στις οποίες θα διατεθούν την πρώτη από τις ημέρες που ανακοινώθηκαν, είναι κυρίως χώρες της Ευρώπης, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η δική μας χώρα, Ελλάδα.

Ο πλήρης κατάλογος, εάν σας ενδιαφέρει περιλαμβάνει χώρες όπως, Ανδόρα, Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία, Βουλγαρία, Κροατία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Ελλάδα, Γροιλανδία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, τη Νήσο του Μαν, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο , τις Μαλδίβες, το Μεξικό, Μονακό, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, και την Ταϊβάν.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση: iPhone 6S

Στις 10 Οκτωβρίου, θα διατεθεί σε αρκετές χώρες της Μέσης Ανατολής συγκεκριμένα το Μπαχρέιν, την Ιορδανία, το Κουβέιτ, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τέλος στις 16 Οκτωβρίου πολίτες της Ινδίας, Μαλαισίας και Τουρκίας θα έρθουν σε επαφή με τα νέα iPhones.

ired iphone 6s plus in greece 01

Στα σχέδια της Apple είναι οι συσκευές να διατεθούν σε πάνω από 130 χώρες μέχρι το τέλος του 2015, χωρίς όμως να αναφερθεί συγκεκριμένα σε ποιες.

Τα νέα iPhones στις 12 πρώτες χώρες - συμπεριλαμβανομένων της Αυστραλίας, Κίνας, Γερμανίας, και των Ηνωμένων Πολιτειών - που διατέθηκαν, ξεπέρασαν τα 13 εκατομμύρια μονάδες, καταρρίπτοντας το περσινό ρεκόρ έναρξης, κατά τρία ολόκληρα εκατομμύρια iPhone 6S και iPhone 6S Plus.

Ας δούμε όμως πως υποδέχθηκαν τα νέα, οι πάροχοι και διανομείς, εδώ στην Ελλάδα:

iSquare

H iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus θα είναι διαθέσιμα από το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών της, στις 9 Οκτωβρίου.

Cosmote

Στις 9 Οκτωβρίου θα διατεθούν στην Ελλάδα τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus από το μεγαλύτερο εμπορικό δίκτυο καταστημάτων OTE, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Και τα δύο νέα iPhone υποστηρίζουν ταχύτητες 4G+ που σε συνδυασμό με το δίκτυο 4G+ της Cosmote απογειώνουν την εμπειρία mobile internet των χρηστών. Η Cosmote διαθέτει το 4G+, που επιτρέπει ταχύτητες έως 300Mbps, σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας - σε καλοκαιρινούς και χειμερινούς προορισμούς -, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

ired iphone 6s plus in greece 02

Διαβάστε επίσης: Ο μεγαλύτερος κατάλογος: Απενεργοποιήστε ανεπιθύμητες λειτουργίες στο iOS 9

H υπεροχή του δικτύου της Cosmote, αποδεικνύεται και από το προηγμένο δίκτυο 4G της Cosmote, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, διαθέσιμο σε περισσότερο από το 77% του πληθυσμού της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι οι νέες συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus με οθόνες Retina 4,7" και 5,5" αντίστοιχα, βελτιώνονται σημαντικά από τους προκατόχους τους με πιο ανθεκτικά κατασκευασμένο αλουμίνιο, ταχύτερο A9 επεξεργαστή, δυνατότητες 4K video αλλά και νέα τεχνολογία 3D Touch, αυξάνοντας τις δυνατότητες λειτουργίας των τηλεφώνων, ενώ θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα, χρυσό, γραφίτης, ασημί και ροζ χρυσό.

Τα νέα iPhone, αναμένεται να ενδυναμώσουν την διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά των Smartphones στην Ελλάδα, αφού το 1ο εξάμηνο του 2015 πάνω από το 60% των συσκευών που διέθεσε η Cosmote ήταν Smartphones, ενώ περισσότερες από 1.000.000 συσκευές πουλήθηκαν στην ελληνική αγορά, μία αύξηση της τάξεως του 40% σε σύγκριση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2014.

ired iphone 6s plus in greece 03

Tο δίκτυο καταστημάτων OTE, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις της τεχνολογίας της Apple να αποκτήσουν φθηνότερα τα νέα iPhone για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία που προσφέρουν οι απίστευτες τεχνολογικές δυνατότητες τους, ανταλλάζοντας την παλιά τους συσκευή μέσω της Υπηρεσίας ανταλλαγής κινητού. Την ίδια στιγμή, θα συνδυάζονται και με μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του κοινού.

Διαβάστε επίσης: Μήπως έρχεται το τέλος του Ηome Βutton για το iPhone;

 

Vodafone

Η Vodafone ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων iPhone 6S και iPhone 6S plus στην Ελλάδα, στις 9 Οκτωβρίου 2015.

Μέσα από τα καταστήματα Vodafone αλλά και το vodafone.gr, όλοι θα μπορούν να αποκτήσουν και τα δύο νέα μοντέλα και να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με την υψηλού επιπέδου εμπειρία mobile internet που παρέχει το ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο 4G και 4G+ της Vodafone.

Με δίκτυο 4G που καλύπτει την πλειονότητα του πληθυσμού πανελλαδικά και δίκτυο 4G+ που αναπτύσσεται συνεχώς, οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες, όπου και αν βρίσκονται, να ανεβάζουν και να κατεβάζουν αρχεία μεγάλου όγκου και να βλέπουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας, χωρίς διακοπές αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων iPhone 6S και iPhone 6S plus στο μέγιστο.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα από τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S plus, μπορούν από σήμερα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με την εγγραφή τους στο vodafone.gr/iPhone-6S.

Στη σελίδα του Vodafone e-shop θα είναι σύντομα διαθέσιμη μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S plus, καθώς και αποκλειστικές προτάσεις ώστε οι ενδιαφερόμενοι να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό τους στιλ.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status