Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Πάπας, το iPhone 6s και το δώρο εξ’ ουρανού.

Ο Πάπας, το iPhone 6s και το δώρο εξ’ ουρανού.
ired.gr

Μάταια θα περιμένουν το πολυαναμενόμενο iPhone 6s και iPhone 6s Plus την Παρασκευή όσοι έχουν προπαραγγείλει τις συσκευές. Η αιτία έρχεται εκ των άνωθεν, όμως πολύ ....άνωθεν.

Η Apple έχει ενημερώσει από την Τρίτη όσους είχαν παραγγείλει τη συσκευή και περίμεναν να την παραλάβουν την Παρασκευή 25/9 ότι, λόγω της επίσκεψης του Πάπα στην Αμερική, θα καθυστερήσει η αποστολή των ολοκαίνουριων συσκευών της Apple, iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Τα προβλήματα στις μετακινήσεις θα εμφανιστούν κυρίως την Παρασκευή, σε συγκεκριμένα σημεία στη Νέα Υόρκη, όπου θα μετακινηθεί ο Πάπας, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι δρόμοι και να μην επιτρέπεται η διέλευση. Οι Σαββατιάτικες αποστολές, από ό,τι φαίνεται, θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

ired first iphone 6s 01

Το θέμα βέβαια δεν αφορά μόνο τις αποστολές των iPhone. Όλες οι μεγάλες εταιρίες μεταφορών δεν θα εκτελούν δρομολόγια κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας επίσκεψης του Πάπα στην Νέα Υόρκη και τη Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης: «iPhone 6s vs Galaxy S6: ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος ...πολύ μεγάλος»

Για όλους τους υπόλοιπους, τα iPhone αναμένονται να φτάσουν στην ώρα τους την Παρασκευή.

Όμως, την έκπληξη έκανε μια πελάτισσα από το San Diego που παρέλαβε το iPhone 6s αρκετές ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία. Η σούπερ τυχερή παρέλαβε το ροζ χρυσό iPhone 6s, σχεδόν μια εβδομάδα νωρίτερα, σαν δώρο εξ ουρανού. Μόλις άνοιξε τη συσκευασία, δεν έχασε χρόνο: έβγαλε φωτογραφίες και τις δημοσίευσε στα social media.

ired first iphone 6s 02

Το αξιοπερίεργο είναι ότι η κοπέλα υπέβαλλε τη συσκευή σε benchmark test για να ελέγξει την απόδοση του επεξεργαστή Α9. Τα αποτελέσματα για το μονοπύρηνο τεστ ήταν 2.292 έως 2413 ενώ για το πολυπύρηνο τεστ ήταν 4.293. Το προηγούμενο μοντέλο iPhone 6, στα αντίστοιχα τεστ, είχε σκοράρει 1609 και 2.879.

Διαβάστε επίσης: «Είναι έτοιμη η Apple να γίνει πάροχος κινητής τηλεφωνίας;»

Η τυχερή πελάτισσα συνέχισε να ανεβάζει φωτογραφίες της συσκευής αλλά και βίντεο που τράβηξε με το iPhone 6s στο Twitter. Και μετά άρχισε να δίνει συνεντεύξεις στα ΜΜΕ ως η πρώτη γυναίκα που κράτησε στα χέρια της το iPhone 6s πριν από ολόκληρο τον κόσμο. Ήταν τα 15 λεπτά δημοσιότητας της και πέρασαν.

Διαβάστε επίσης: «Το κλεμμένο iPhone, ο κλέφτης Κινέζος και οι μανταρινιές...»

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status