Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Android Experiments: νέο site από τη Google για παρουσίαση καινοτόμων apps

Android Experiments: νέο site από τη Google για παρουσίαση καινοτόμων apps
ired.gr

Android Experiments: η «παιδική χαρά» των developers για Android

Τι είναι

Το Android Experiments είναι ένα site που συλλέγει δημιουργικές εφαρμογές προγραμματιστών από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για πειραματικά, ενδιαφέροντα και πολύ διασκεδαστικά apps για Android συσκευές: tablets, wearable ρολόγια και κινητά. Με τον τρόπο αυτό, η Google ενθαρρύνει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν νέα apps και να διευρύνουν τα όρια της Android πλατφόρμας. Το link για το site είναι αυτό androidexperiments.com/

ired android experiments 01

Διαβάστε επίσης: «Πώς να τρέξετε εφαρμογές Android σε Mac ή PC»

Τι apps υπάρχουν

Τα περισσότερα apps είναι «παιχνίδια», με εντυπωσιακά γραφικά και καινοτόμες ιδέες. Όμως υπάρχουν και αρκετά wallpapers για τις wearable συσκευές, σχεδιαστικά προγράμματα, εναλλακτικά gps και πολλές άλλες πρωτότυπες ιδέες. Τα «πειράματα» αποδεικνύουν πως αν κάποιος έχει φαντασία και τη δυνατότητα του ανοικτού κώδικα μπορεί να δημιουργήσει θαύματα.

ired android experiments 02

Πώς μπορώ να τα κατεβάσω;

Και τα 24 apps που παρουσιάζονται στο site είναι διαθέσιμα για download μέσω του Google Play και φυσικά διατίθενται δωρεάν.

Διαβάστε επίσης: «Cyanogen: Android με εφαρμογές της Microsoft»

Είμαι προγραμματιστής, μπορώ να στείλω το δικό μου app;

Η Google στέλνει ανοικτή πρόσκληση σε οποιονδήποτε θέλει να στείλει το δικό του project. Δεν υπάρχουν αυστηρές προδιαγραφές: ο μόνος όρος είναι να είναι ένα μοναδικό και έξυπνο app που να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες του Android.

ired android experiments 03

Ποιες εφαρμογές ξεχωρίσαμε;

ired android experiments 04

Ξετρελαθήκαμε με το Kintsukuroi, ένα παιχνίδι που αναβιώνει την παλιά παράδοση του να ξανακολλάς σπασμένα αντικείμενα και κεραμικά. Το παιχνίδι διαθέτει 20 επίπεδα, 2 game modes και πρωτότυπη μουσική από τον Clark Powell.

Κατεβάστε το από εδώ

ired android experiments 05

Το Ink Space είναι ένα μικρό πειραματικό εργαλείο για ζωγραφική που χρησιμοποιεί το αξελερόμετρο της Android συσκευής μετατρέποντας τα σχέδια σε τρισδιάστατες εικόνες.

Κατεβάστε το από εδώ

Το Landmarker είναι ένα πρωτότυπο app-πυξίδα που αναγνωρίζει τοποθεσίες-κλειδιά γύρω σας. Πατώντας στο κάθε αποτέλεσμα, σας παραπέμπει στο Google Maps για να εντοπίσετε ακριβώς που βρίσκεται.

ired android experiments 06

Διαβάστε επίσης: «9 εφαρμογές που πρέπει να έχει κάθε Android συσκευή»

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status