Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξυπνήστε χαμογελώντας με αυτό το app!

Ξυπνήστε χαμογελώντας με αυτό το app!
ired.gr

Rise & Shine: ένα ξυπνητήρι- app που σε «αναγκάζει» να χαμογελάσεις για 30 δευτερόλεπτα για να σταματήσει να χτυπάει.

Αν δεν έχετε και ιδιαίτερη διάθεση όταν ξυπνάτε το πρωί, ένα νέο ξυπνητήρι-app για το iPhone σας υποχρεώνει να χαμογελάσετε.

Διαβάστε επίσης: «Δυναμώστε την ένταση του ήχου αφύπνισης του iPhone»

Οι πρωινοί τύποι δεν έχουν κανένα πρόβλημα αλλά όλοι οι υπόλοιποι δυσκολεύονται και μόνο στον ήχο του πρωινού ξυπνητηριού. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, τότε κατεβάστε το Rise & Shine: Smiling Alarm Clock.

ired alarm clock app smile 01

To app χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα της συσκευής και μπορεί να ανιχνεύσει αν χαμογελάτε. Μάλιστα ο ήχος δεν κλείνει αν δεν έχετε χαμογελάσει συνεχώς για 30 δευτερόλεπτα. Αυτό που έχετε λοιπόν να κάνετε είναι να χαμογελάτε μέχρι ο μετρητής στο κάτω μέρος της οθόνης γεμίσει. Αν σταματήσετε το χαμόγελο πριν τελειώσει ο χρόνος, ο μετρητής ξεκινάει από την αρχή.

ired alarm clock app smile 02

Εκτός αυτού του «βασανιστηρίου», το Rise & Shine έχει τη δυνατότητα να βγάλει φωτογραφία τον χρήστη ώστε να μπορεί μετά να την προωθήσει στα social media με hashtag #ksipnisa_kapos_etsi ή να τις κρατήσει για τον εαυτό του. Το app περιλαμβάνει και ένα photo editor, ώστε οι φωτογραφίες να επεξεργάζονται, αν χρειαστεί, πριν προωθηθούν.

Διαβάστε επίσης: «Κινητό-ξυπνητήρι! Πόσο κακή συνήθεια είναι;»

ired alarm clock app smile 03

Μπορείτε να επιλέξετε ένα τραγούδι από το iTunes ή έναν ήχο από το app για να σας ξυπνήσει. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε δόνηση και φωτισμό , αλλά η εφαρμογή θα πρέπει να είναι ανοιχτή και η συσκευή χωρίς κλείδωμα όλη τη νύχτα για να λειτουργήσουν αυτά τα εφέ.

ired alarm clock app smile 04

Μεταξύ άλλων, το app μπορεί να σας συμβουλέψει για το τι ώρα θα πρέπει να κοιμηθείτε, ώστε να ξυπνήσετε ξεκούραστοι. Για παράδειγμα, αν θέσετε το ξυπνητήρι στις 7:42 π.μ., θα σας ενημερώσει αυτόματα ότι θα πρέπει να κοιμηθείτε στις 10:22 μ.μ., 11:52 μ.μ. ή 1:22 μ.μ.

ired alarm clock app smile 05

Ανακεφαλαιώνοντας, αυτό το ξυπνητήρι τα κάνει όλα και συμφέρει: και σου υπενθυμίζει πόσες ώρες πρέπει να κοιμηθείς και ξεκινάει την ημέρα σου με ένα χαμόγελο 30 δευτερολέπτων και διασκεδάζει τους φίλους σου με την αγουροξυπνημένη selfie σου.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από το App Store εδώ

Διαβάστε επίσης: «10 Gadgets/τεχνολογίες υπό εξαφάνιση!» 

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status