iPhone: Μουσική πριν τον ύπνο με χρονοδιακόπτη

iPhone: Μουσική πριν τον ύπνο με χρονοδιακόπτη
ired.gr

Αν σας αρέσει να κοιμάστε με μουσική, υπάρχει ένα κόλπο για να σταματήσει η αναπαραγωγή αυτόματα, όταν θα σας έχει πάρει ο ύπνος.

Αν σας αρέσει να ακούτε μουσική ενώ σας παίρνει ο ύπνος, τότε μπορείτε να ρυθμίσετε ένα χρονοδιακόπτη στο iPhone, ώστε να μην χρειάζεται να κλείνετε τη μουσική χειροκίνητα.

Πολλοί χρήστες iPhone συνηθίζουν να ακούνε λίγη μουσική μέχρι να τους πάρει ο ύπνος, ανοίγοντας το αγαπημένο τους app αναπαραγωγής μουσικής. Χαλαρωτικά τραγούδια, ακουστική μουσική ή πιάνο είναι ιδανικά για να τελειώσει ήρεμα η ημέρα μας. Πώς όμως θα σταματήσει η μουσική όταν μας πάρει ο ύπνος;

Στο iOS, στο app της Μουσικής δεν υπάρχει δυνατότητα να κλείνει η εφαρμογή μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, όμως, υπάρχει ένα κόλπο που αφορά την εφαρμογή του Ρολογιού.

Διαβάστε επίσης: «Αφήστε τους ήχους της φύσης να σας μαγέψουν»

Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε ένα υπέροχο βραδινό ύπνο και να αποκοιμηθείτε ακούγοντας τα αγαπημένα σας τραγούδια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

• Ανοίξτε την εφαρμογή Ρολόι.

• Επιλέξτε τον Χρονοδιακόπτη.

Διαλέξτε σε πόση ώρα θέλετε να σταματήσει η μουσική. Αν επιλέξετε σε 30 λεπτά, η αναπαραγωγή τραγουδιών θα σταματήσει μόλις περάσουν αυτά τα 30 λεπτά.

music timer iphone 01

• Μετά πατήστε «Με τη λήξη»

• Και προχωρήστε προς τα κάτω, εντοπίστε το «Διακοπή Αναπαραγωγής» και επιλέξτε το.

music timer iphone 02

• Με αυτό το κόλπο, όποιος ήχος αναπαράγεται από τα ηχεία ή τα ακουστικά του iPhone θα σταματάει την ώρα επιλογής.

• Γυρίστε στο μενού του Χρονοδιακόπτη και πατήστε «Έναρξη».

• Απολαύστε τη μουσική μέχρι να σας πάρει ο ύπνος.

Το κόλπο λειτουργεί με το app της Μουσικής και των Podcasts αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και όταν ακούτε τραγούδια από το Spotify και από άλλα apps αναπαραγωγής μουσικής.

Στο άρθρο αυτό σας προτείνουμε μεταξύ άλλων το app Music Healing Voice που βοηθά προς την χαλάρωσή σας στο τέλος μιας δύσκολης ημέρας.

Από mirelen.