Δωρεάν Εφαρμογές: 8bitWar: Origins, Fliptastic Pro & Check List Widget (18/09)

Δωρεάν Εφαρμογές: 8bitWar: Origins, Fliptastic Pro & Check List Widget (18/09)
ired.gr

Δωρεάν εφαρμογές σε προσφορά: Δημιουργήστε εντυπωσιακά slideshows!

8bitWar: Origins

by Emil Zeilon

free apps 18 09 01

Σας είχαμε πρόσφατα προτείνει ένα άλλο μέλος της σειράς “8bitWar” το “Necropolis”. Αυτή τη φορά, συναντάμε σε προσφορά το επεισόδιο “Origins” και οι developers αναφέρουν στη σελίδα της εφαρμογής πως έχουν αφαιρεθεί οι αγορές εντός της εφαρμογής. Μας περιμένουν 60 επίπεδα και θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε τη στρατηγική και την τακτική για να τα ξεπεράσουμε. Κυρίως για τους φίλους των οκτάμπιτων εποχών και των strategy games.

Μέγεθος: 28,8 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 9+ (βία κινουμένων σχεδίων)

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Fliptastic Pro

by Ting Tze Chuen

free apps 18 09 02

Συνεχίζουμε με το Fliptastic Pro. Δημιουργείστε εντυπωσιακά slideshows και μοιραστείτε τα στο Facebook, στο Instagram, στο YouTube ή στείλτε τα με mail. Υπάρχουν αγορές μέσα από την εφαρμογή, αλλά στην ουσία πρόκειται για extra πακέτα / themes. Προκειμένου οι φωτογραφίες που θα χρησιμοποιήσετε να είναι καλές, η εφαρμογή παρέχει και photo editor, με τη δυνατότητα προσθήκης φίλτρων, του cropping και της προσθήκης κειμένου. Για την ηχητική επένδυση των slideshows που θα δημιουργήσετε, εκτός από τη δυνατότητα της χρήσης κομματιών από τη μουσική βιβλιοθήκη σας, παρέχονται και μερικά έτοιμα τραγούδια από την εφαρμογή.

Μέγεθος: 98,7 ΜB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Check List Widget

by Crater Tech

free apps 18 09 03

Τελευταία πρόταση για σήμερα το Check List Widget. Μπορούμε να δημιουργήσουμε λίστες για όλες τις χρήσεις (εργασίες, αγορές κλπ) και (εδώ είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα της εφαρμογής) να τις διαχειριστούμε ακόμα και με κλειδωμένη τη συσκευή μας, μέσω του widget που παρέχεται / υποστηρίζεται. Η εφαρμογή θα φανεί χρήσιμη σε όσους δουλεύουν με λίστες και δεν έχουν τον χρόνο ή την όρεξη να ξεκλειδώνουν τη συσκευή τους και να ανοίγουν τη σχετική εφαρμογή, κάθε φορά. Από το Notification Center μπορούμε και να δημιουργήσουμε νέα λίστα με τα περιεχόμενά της.

Μέγεθος: 6,1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »