Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι καλύτερες ιδέες έρχονται στο Paper.

Οι καλύτερες ιδέες έρχονται στο Paper.
ired.gr

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα app για να αποδείξουμε ότι το iPad είναι ο βασιλιάς των tablet, αυτό θα ήταν το Paper. Όμως τώρα ήρθε και στο iPhone.

Το Paper θα μπορούσε να είναι το «χάρτινο» σημειωματάριό σας. Πρόκειται για μια εφαρμογή για σημειώσεις και ζωγραφική: μπορείς να γράψεις, να σχεδιάσεις, να φτιάξεις απλά διαγράμματα και τώρα ακόμη και να γράψεις σχόλια πάνω σε φωτογραφίες ή screenshots. Το update έγινε τόσο για το iPad όσο και για τη νέα έκδοση που είναι συμβατή με το iPhone.

ired iphone paper app 01

Με τη νέα version του Paper και για το iPhone, το app εξελίσσεται σε κάτι καταπληκτικό. Κάτι σαν σημειωματάριο τσέπης με σαφώς μικρότερη οθόνη και απαιτώντας τη χρήση ενός stylus. Το Pencil Stylus δεν έχει καμία σχέση με το Apple Pencil για το iPad Pro και η εταιρεία του Paper δεν κρατάει κακία στην Apple που σχεδόν αντέγραψε το όνομα του δικού τους μολυβιού.

ired iphone paper app 02

Στην πράξη μοιάζει με έναν τοίχο όπου μπορείς να κολλήσεις post-it χαρτάκια: από σημειώσεις, φωτογραφίες, ζωγραφιές, σχέδια. Τα εργαλεία που διαθέτει είναι πάρα πολλά: χρωματικές παλέτες για μολύβια, νερομπογιές, στυλό, highlighters, εργαλείο cut-paste (αποκοπή-επικόλληση), εργαλείο σχημάτων και πολλά άλλα.

Διαβάστε επίσης: «Πώς να μορφοποιήσετε κείμενο και να εισάγετε φωτογραφίες στις Σημειώσεις του iPhone»

Όλα τα αρχεία μπορούν να μετατραπούν σε PDF ή Powerpoint ώστε να χρησιμοποιηθούν εύκολα σε παρουσιάσεις.

ired iphone paper app 03

Η προσθήκη κειμένου στις φωτογραφίες κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το update. Γιατί οι φωτογραφίες αποθηκευμένες στο Camera roll μπορεί να ξεχαστούν ή να χαθούν και το ίδιο μπορεί να συμβεί με σημειώσεις σε κάποιο άλλο app. Με το Paper, κείμενα και φωτογραφίες γίνονται ένα, όπως θα μπορούσε να γίνει σε ένα κανονικό σημειωματάριο με πραγματικές σελίδες.

Διαβάστε επίσης: «Πώς να κλειδώσετε το iPhone ή το iPad σε μια εφαρμογή»

ired iphone paper app 04

Αν και μοιάζει αρκετά με το Evernote, είναι λίγο πιο κομψό και διαθέτει πιο ντελικάτο design. Μάλιστα, το app της Fifty Three έχει βραβευτεί για το σχεδιασμό του με το Design Award της Apple, το 2012.

Διαβάστε επίσης: «το iPhone δεν ανοίγει, βοήθεια!»

Το app τόσο για iPhone όσο και για iPad είναι δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status