Beep μόνο για εφήβους

Beep μόνο για εφήβους
ired.gr

Το μπιπ που κάνει το Beep το ακούνε μόνο οι έφηβοι.

Ένα από τα πιο εφευρετικά app της νέας γενιάς, το Beep, επιτρέπει στους έφηβους να επικοινωνούν μεταξύ τους με το smartphone, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από γονείς και καθηγητές.

ired ios apps beep 01

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στο iPhone να στέλνει μηνύματα και να δέχεται κλήσεις σε μια συχνότητα των 14.800 hz. Όσο οι άνθρωποι μεγαλώνουν, η ανώτερη κλίμακα της ακοής τους μειώνεται. Η συχνότητα που χρησιμοποιεί το Beep όμως γίνεται αντιληπτή από άτομα στην εφηβική ηλικία.

Διαβάστε επίσης Φτιάξε το δικό σου ringtone με το iTunes

Αν και ο δημιουργός του app, Peter Rudwall, παραδέχεται ότι το Beep μπορεί να χρησιμοποιηθεί με λανθασμένο τρόπο, παρόλα αυτά μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για τη συνεργασία των εφήβων σε περιπτώσεις όπου η επικοινωνία μεταξύ τους είναι περιορισμένη: σχολικές τάξεις ή οικογενειακά δείπνα.

Διαβάστε επίσης Υποχρεωτικός δια νόμου ο ήχος κλείστρου στα iPhone

ired ios apps beep 02

Φυσικά σε πολλά σχολεία, απαγορεύεται η χρήση των κινητών στις αίθουσες ή ζητείται από τους μαθητές να τα κρατούν στην τσάντα τους ή στην τσέπη τους για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το Beep δεν εμπλέκεται άμεσα σε αυτή την κατάσταση, αλλά θα μπορούσε να διευκολύνει όσους αψηφήσουν αυτούς τους κανόνες.

Διαβάστε επίσης «Αφήστε τους ήχους της φύσης να σας μαγέψουν»

ired ios apps beep 03

Το Beep είναι διαθέσιμο στο App Store αλλά και μέσω του site του.

Δοκιμάστε το ακόμη κι αν δεν είστε έφηβοι. Αν το ακούτε, θα νιώσετε νέοι ξανά!

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: