iPhone Daily Free Apps: Sudocube, Shake This Space ! & EuroBasket 2015 Official (12/09)

iPhone Daily Free Apps: Sudocube, Shake This Space ! & EuroBasket 2015 Official (12/09)
ired.gr

Παίξτε Sudoku, ένα “διαστημικό” παιχνίδι και κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή του EuroBasket, με τις προσφορές της ημέρας.

Sudocube

by Job van Hurk

 ired iphone free apps of the day 01

Αν είστε φαν του Sudoku, το Sudocube ίσως είναι το παιχνίδι που ψάχνατε. Δεν κατέχω το άθλημα για να σας πω αν οι γρίφοι του είναι καλοί ή αρκετά δύσκολοι. Είδα μια καλογραμμένη εφαρμογή, χωρίς ήχο (σωστό) και ένα κύβο που πάνω του γίνεται όλο το παιχνίδι. Οι δημιουργοί μας ενημερώνουν πως τα πέντε επίπεδα δυσκολίας που διαθέτει το παιχνίδι, καλύπτουν μεγάλο εύρος των χρηστών (από αυτούς που θέλουν να παίξουν χαλαρά - εμένα μόνο χαλαρό δεν μου φάνηκε - έως αυτούς που θέλουν να ακονίσουν έντονα το μυαλό τους). Συμβατό με iPhone 4S ή νεότερο (“παίζει” και στο πρώτο iPad). Δωρεάν, για όλο το Σαββατοκύριακο.

Μέγεθος: 29,4 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Shake This Space !

by Dmitry MartyNenko

 ired iphone free apps of the day 02

Συνεχίζουμε με ένα πρωτότυπο αλλά και περίεργο παιχνιδάκι. Δοκιμάζοντάς το, αισθάνθηκα πως το concept του ισορροπούσε μεταξύ Arkanoid και ...φλίπερ. Σκοπός μας, να μαζέψουμε τους κρυστάλλους που ταξιδεύουν στο διάστημα, οι οποίοι και αντιπροσωπεύον την ενέργεια που με τη σειρά της μας βοηθάει να επιμηκύνουμε το ταξίδι μας. Οι developers υπόσχονται ποικιλία όσο προχωρούν τα επίπεδα, τα οποία δεν είναι και λίγα. Τα 48 διαφορετικά levels και η κατάταξη μεταξύ των παικτών, προσδίδουν ενδιαφέρον στο παιχνίδι και στη διάρκεια που θα μας απασχολήσει. Θα χρειαστείτε iPhone 4S ή νεότερο (και αυτό το παιχνίδι είναι συμβατό και με το πρώτο iPad).

Μέγεθος: 20,4 ΜB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

EuroBasket 2015 Official

by FIBA Europe

ired iphone free apps of the day 03

Για το τέλος σας αφήσαμε μια εφαρμογή που δεν είναι σε προσφορά, αλλά διατίθεται δωρεάν σε μόνιμη βάση. Από τη μία όλες οι υπόλοιπες προσφορές αυτή τη στιγμή αφορούν εφαρμογές που δεν σας τις προτείνουμε να τις κατεβάσετε και από την άλλη θεωρήσαμε πως είναι μια καλή ευκαιρία να σας θυμίσουμε πως κυκλοφορεί η επίσημη εφαρμογή για το EuroBasket 2015, από τη FIBA Europe. Τα περιεχόμενά της είναι υπερπλήρη. Νέα, videos, φωτογραφίες, το πρόγραμμα και τα σκορ των αγώνων, στατιστικά και βαθμολογίες. Ότι ακριβώς χρειαζόμαστε για να χαρούμε τη διοργάνωση. Για τους μπασκετόφιλους η εφαρμογή είναι πραγματικά must. Καλά να περάσετε, καλή τύχη στην Εθνική μας και στη φάση των νοκ άουτς!

Μέγεθος: 26,6 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 4+

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για iPhone, iPod Touch & iPad

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »