Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δοκιμάστε τις Δωρεάν εφαρμογές της Ημέρας (11/09)

Δοκιμάστε τις Δωρεάν εφαρμογές της Ημέρας (11/09)
ired.gr

Μη χάσετε (μεταξύ άλλων) το Delete Duplicates + που βρίσκει τις διπλές επαφές σας, με τις προσφορές της ημέρας.

Delete Duplicates +

by Jonathan Teboul

 ired iphone free apps of the day 01

Ξεκινάμε με μια εφαρμογή που βρίσκει τις διπλές καταχωρήσεις μας στις επαφές και μας προτρέπει να τις διαγράψουμε (μπορούμε να επιλέξουμε ποιο θα είναι το κριτήριο, όπως το να κρατήσουμε την πιο πρόσφατα καταχωρημένη εγγραφή). Εμείς, για την πιο απροβλημάτιστη χρήση της εφαρμογής, προτείνουμε πρώτα ένα back up των επαφών μας, κάτι που μπορεί να γίνει μέσα από την ίδια εφαρμογή. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, πάντα υπάρχει η επιλογή του restore.

Μέγεθος: 3,1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

iPlayTo

by e2eSoft

 ired iphone free apps of the day 02

Η επόμενη πρότασή μας είναι μια εφαρμογή που αναλαμβάνει να μεταφέρει (και να αναπαράξει) τις φωτογραφίες και τα videos που έχετε στη συσκευή σας, σε μια DLNA συσκευή όπως μία Smart TV, ένα sound box, ένα PC ή σε ένα άλλο smartphone ή tablet. Εάν δεν έχετε στην κατοχή σας ένα Apple TV (οπότε και τη λύση του AirPlay), αυτή η εφαρμογή θα σας λύσει τα χέρια. Μόνο σιγουρευτείτε πως η τηλεόρασή σας έχει ενεργοποιημένο το DLNA, κάτι που λογικά μπορείτε να κάνετε από τις ρυθμίσεις της.

Μέγεθος: 20,6 mB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 4€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

SatFinder Pro

by Yuriy Kvasha

 ired iphone free apps of the day 03

Η τελευταία πρότασή μας για σήμερα είναι μια εφαρμογή που στην πραγματικότητα δεν μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως λειτουργεί σωστά, γιατί δεν έχω ούτε τις γνώσεις, ούτε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να το εξακριβώσω. Αν κάνει αυτό που υπόσχεται, θα φανεί χρήσιμη σε όσους ασχολούνται με τα δορυφορικά και θέλουν να στοχεύσουν σωστά το κάτοπτρό τους (ή και το lnb τους). Στοχεύστε στον ουρανό και δείτε τη θέση των δορυφόρων, ανά πάσα στιγμή και θέση που βρίσκεστε. Με μια πρώτη ματιά, οι δορυφόροι είναι “στις θέσεις τους”, αλλά δεν μπορώ να τσεκάρω την ακρίβεια των δεδομένων που παρέχονται. Οι φαν των δορυφορικών ας το δοκιμάσουν, τώρα που διατίθεται δωρεάν. Καλό Σαββατοκύριακο!

Μέγεθος: 3 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 4€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι προσφορές λήξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Delete Duplicates +

by Jonathan Teboul

 ired iphone free apps of the day 04

Κατεβάστε δωρεάν το Delete Duplicates +

2 iPlayTo

by e2eSoft

 ired iphone free apps of the day 05

Κατεβάστε δωρεάν το iPlayTo

3 SatFinder Pro

by Yuriy Kvasha

 ired iphone free apps of the day 06

Κατεβάστε δωρεάν το SatFinder Pro

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status