Εγκαταστήστε ένα καταπληκτικό Apple Watch screen saver στον υπολογιστή σας Mac

Εγκαταστήστε ένα καταπληκτικό Apple Watch screen saver στον υπολογιστή σας Mac
ired.gr

Ένα καταπληκτικό minimal screen saver για την οθόνη του υπολογιστή σας, Mac.

Είτε είστε ένας από τους θαυμαστές της πραγματικής wearable συσκευής της Apple, Apple Watch, είτε όχι, πιστεύω θα συμφωνούσατε μαζί μας, πως η προεπιλεγμένη όψη ρολογιού της συσκευής, είναι πραγματικά καλοσχεδιασμένη και ξεχωριστή.

Πέραν του καρπού και της οθόνης ενός Apple Watch, το ίδιο υπέροχο δείχνει και σε ένα υπολογιστή Mac, οπότε εάν σας αρέσουν τα minimal ωρολόγια ως προφύλαξη οθόνης, τότε μην προσπεράσετε το παρακάτω Apple Watch screen saver. To Apple Watch screen saver, για λογισμικό OS X είναι δωρεάν και δεν διαφέρει σε τίποτα από την εγκατάσταση οποιουδήποτε screen saver. H χρήση του είναι πολύ εύκολη:

ired apple watch screen saver 01

Διαβάστε επίσης: YOSEMITE - Προτιμήσεις συστήματος - Γραφείο εργασίας και Προφύλαξη οθόνης

Ας δούμε τι ενέργειες θα χρειαστεί να κάνετε προκειμένου να προσθέσετε το screen saver στον υπολογιστή σας με λογισμικό OS X:

  • Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο ο οποίος θα σας οδηγήσει στη σελίδα των developers, προκειμένου να κατεβάσετε το screen saver , To εικονικό πλήκτρο για τη λήψη του συγκεκριμένου αρχείου, θα το συναντήσετε προς το τέλος της σελίδας.
  • Κατεβάστε το αρχείο και με δεξί κλικ πατήστε "Άνοιγμα", εάν έχετε ενεργοποιημένη τη λειτουργία GateKeeper κι επιλέξτε στη συνέχεια την εγκατάσταση της προφύλαξης οθόνης.
  • Από τη λίστα των screen savers στην ενότητα "Προτιμήσεις συστήματος”, επιλέξτε το Apple Watch.

ired apple watch screen saver 02

Κάνοντας χρήση της προφύλαξης οθόνης, παρακολουθήστε την προεπιλεγμένη όψη του Apple Watch, στην οθόνη του υπολογιστή σας Mac.

Δεν είναι φανταστική;

Εδώ μπορούμε να σας επισημάνουμε επί της ευκαιρίας, πως καλό θα ήταν να ορίσετε ένα συνθηματικό στο screen saver, το οποίο θα κλειδώσει την οθόνη, έως ότου ο χρήστης συνδεθεί και πάλι με το λογισμικό. Θεωρείστε τη ως μία συμβουλή ασφαλείας, η οποία θα βοηθήσει στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του υπολογιστή σας, Mac. Είναι εύκολο να γίνει και συνιστάται.

ired apple watch screen saver 03

Διαβάστε επίσης: Πώς να αλλάξετε την εικόνα του log-in στο OS X Yosemite

Εάν σας άρεσε το παραπάνω screen saver στον υπολογιστή σας Mac, ενδεχομένως να σας ενδιέφερε και ένα screen saver, το οποίο προσομοιώνει την οθόνη κλειδώματος μιας συσκευής iOS. Μπορείτε όμως να αναζητήσετε πλήθος από προγράμματα screen saver στο διαδίκτυο και να τα εγκαταστήσετε. Πιστεύουμε πως σίγουρα θα βρείτε κάποιο που σας ενδιαφέρει.

Σας παρουσιάσαμε τη δυνατότητα μεταφοράς - κατά κάποιον τρόπο - της προεπιλεγμένης όψης ενός Apple Watch, στον υπολογιστή σας, Mac. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την εγκατάστασή του, παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: