Οι δωρεάν εφαρμογές της Ημέρας για iPhone (10/09/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της Ημέρας για iPhone (10/09/2015)
ired.gr

Μη χάσετε (μεταξύ άλλων) το εκπληκτικό Infinity Blade III, με τις προσφορές της ημέρας.

Don’t Run With a Plasma Sword

by XperimentalZ Games

 ired iphone free apps of the day 01

Ξεκινάμε σήμερα με ένα runner game. Σκοπός μας είναι να διανύσουμε όσο γίνεται μεγαλύτερη απόσταση πριν ο ήρωάς μας εξαφανιστεί. Είναι αρκετά δύσκολο στην αρχή αλλά στην πορεία συνηθίζεται. Ο ήρωάς μας τρέχει προς τα δεξιά και θα πρέπει με απλές κινήσεις (όπως τα άλματα) να αποφύγει τα εμπόδια. Διαθέτει δύο τρόπους παιχνιδιού, το story και το endless mode. Έχει μάχες με “αφεντικά”, πέντε διαφορετικά περιβάλλοντα και εύκολο χειρισμό. Αν σας αρέσουν τα runner games, κατεβάστε το. Για κάποιο λόγο έχει διθυραμβικές κριτικές στα διεθνή site, εμένα μου φάνηκε απλά καλό. Ίσως οι φαν του είδους το εκτιμήσουν περισσότερο. Οι αγορές μέσα από την εφαρμογή δεν είναι απαραίτητες για να προχωρήσετε το παιχνίδι.

Μέγεθος: 64,3 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 9+ (βία και θέματα τρόμου)

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Infinity Blade III

by Chair Entertainment Group, LLC

 ired iphone free apps of the day 02

Συνεχίζουμε με μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε! Χωρίς πολλές συστάσεις, η σειρά Infinity Blade επανακαθόρισε την ποιότητα των γραφικών που απολαμβάνουμε στις iOS συσκευές μας. Πολλοί έχουν πει πως το παιχνίδι δεν έχει βάθος, αλλά όλοι παραδέχονται πως αποτελεί ένα από τα καλύτερα games ever στο iOS. Ανυπομονώ να το δω να “τρέχει” στο νέο Apple TV. Λέτε οι developers να μας κάνουν την χάρη; Αν διαθέτετε αρκετό διαθέσιμο χώρο στη συσκευή σας, μη το σκέπτεστε, κατεβάστε το τώρα! Βαθμολογία στο ελληνικό App Store, 5 αστέρια!

Μέγεθος: 1,93 GB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 12+ (έντονη και ρεαλιστική βία)

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 7€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

10

by IOJOE

 ired iphone free apps of the day 03

Η τρίτη πρότασή μας για σήμερα είναι το “10”. Αν σας άρεσε το “2048”, απλά θα το λατρέψετε. Κινείτε τα κουτάκια με σκοπό να δημιουργηθεί ο αριθμός 10. Κάθε φορά που ρίχνετε ένα κουτάκι σε ένα άλλο, οι αριθμοί που αναφέρονται σε αυτά, προστίθενται. Απλό, κατανοητό και εθιστικότατο. Οι χρήστες του ελληνικού App Store το αποθεώνουν! Προσωπικά περιμένω πότε θα βρω χρόνο για να μπορέσω να ασχοληθώ περισσότερο μαζί του. Καλή συνέχεια σε όλους!

Μέγεθος: 13,2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.3

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »