iPhone Daily Free Apps: Photo Captions Premium, BLip & Kingdom Rush (09/09)

iPhone Daily Free Apps: Photo Captions Premium, BLip & Kingdom Rush (09/09)
ired.gr

Δημιουργήστε photo cards με μια “ired Editor’s Choice!” εφαρμογή και κατεβάστε δύο καλά παιχνίδια, με τις προσφορές της ημέρας.

Photo Captions Premium

by Sprite Labs

 ired free apps of the day 01

Πρώτη πρότασή μας για σήμερα μια εφαρμογή που με ενθουσίασε. Με το Photo Captions Premium (το οποίο σημειώστε πως θα διατίθεται δωρεάν για ελάχιστες ώρες ακόμα) μπορούμε να φτιάξουμε photo cards ή και να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας. Ακούγεται τουλάχιστον ...συνηθισμένο, αλλά πιστέψτε με, η ποιότητα της εφαρμογής είναι κορυφαία. Πολλές επί μέρους επιλογές όπως τα stickers, η προσθήκη κειμένου και τα διαθέσιμα εφέ συνεισφέρουν στην δημιουργία πραγματικά εντυπωσιακών αποτελεσμάτων. Κάποιες από τις λειτουργίες της εφαρμογής μας παρακινούν να κατεβάσουμε μία συμπληρωματική εφαρμογή (Paint Effects - 2,99€), όμως κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται για να την ευχαριστηθείτε. Δείξτε λίγη υπομονή στην εκμάθηση του περιβάλλοντος χρήστη και πραγματικά θα αποζημιωθείτε. Το Photo Captions Premium για δωρεάν... είναι απλά μια κορυφαία επιλογή.

* ired Editor’s Choice! *

Μέγεθος: 33,6 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.3

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

BLip

by Square Bear Games Ltd

 ired free apps of the day 02

Δεύτερη πρόταση για σήμερα, το BLip. Αν σας αρέσουν τα platform games (ειδικά αν έχουν αναφορές από τα 80’s & τα 90’s), απλά κατεβάστε το τώρα, που διατίθεται δωρεάν. Πατώντας αριστερά ή δεξιά στην οθόνη κινούμε ένα άσπρο τετράγωνο με σκοπό σε κάθε επίπεδο να φτάσουμε ένα άλλο - διάφανο στο κέντρο του - τετράγωνο. Για να το επιτύχουμε θα χρειαστεί σε κάποια επίπεδα να κάνουμε τραμπολίνο (το ηρωικό τετραγωνάκι μας δεν μπορεί να κάνει άλματα), να αποφύγουμε γέφυρες που καταρρέουν και όσο προχωρούν τα επίπεδα, να βάλουμε αρκετά το μυαλό μας να δουλέψει. Τα γραφικά είναι επιτηδευμένα απλά και ο (80’s) ήχος αρκετα μονότονος, δυστυχώς. Μας άρεσε αρκετά. Στο ελληνικό App Store έχει βαθμολογηθεί από τους χρήστες με τέσσερα αστέρια.

Μέγεθος: 15 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.3

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Kingdom Rush

by Ironside S.A.

 ired free apps of the day 03

To Kingdom Rush είναι από αυτά τα παιχνίδια που ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί έχουν τέτοια απήχηση στο κοινό. Cartoon strategy τα αποκαλώ και μάλλον καταλάβατε σε ποιο στιλ παιχνιδιών αναφέρομαι. Πρώτα να σας πούμε πως το συγκεκριμένο είναι νούμερο ένα σε πολλές χώρες και πως έχει εξαιρετικές κριτικές και από τους έλληνες χρήστες. Αρχικός σκοπός μας, να τοποθετήσουμε και να προστατέψουμε τους πύργους μας. Σαρανταπέντε είδη εχθρών, δυνατά “αφεντικά”, 50 επιτεύγματα, extra game modes και πολλά άλλα καλούδια εγγυώνται την διασκέδαση και το πολύωρο gameplay. Φυσικά, όπως τα περισσότερα παιχνίδια του είδους, μπορείτε να προχωρήσετε πιο γρήγορα κάνοντας αγορές μέσα από την εφαρμογή, αλλά εμείς προτείνουμε να ακολουθήσετε την ...οδό της υπομονής. Όχι μόνο για οικονομία, αλλά και για να ευχαριστηθείτε περισσότερο το παιχνίδι. Καλή συνέχεια, καλή δύναμη και μην ξεχάσετε να απολαύσετε το σημερινό event!

Μέγεθος: 241 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.1.1

Ηλικίες: 12+ (βία κινουμένων σχεδίων)

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!