Live Streaming - Η παρουσίαση των νέων iPhones

Live Streaming - Η παρουσίαση των νέων iPhones
ired.gr

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε μαζί μας την εκδήλωση, όπως έχουμε καθιερώσει τα τελευταία χρόνια και να συμμετέχετε με σχόλια, στη συζήτησή μας.

  • Στις 20:00 θα συνδεθούμε με το Bill Graham Civic Auditorium, στο Σαν Φρανσίσκο, της Καλιφόρνια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Apple και θα σας μεταφράσουμε λεπτό προς λεπτό τα τεκταινόμενα της εκδήλωσης. με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, θα έχουμε όλο το χρόνο για να σχολιάσουμε τις ανακοινώσεις. 

Live Ενημέρωση και Σχολιασμός

  • Έναρξη παρουσίασης του νέου iPhone στις 20:00.
  • Τελευταία νέα: Αναφορές περίπου 90 λεπτά πριν την παρουσίαση, κάνουν λόγο για την ονομασία του λογισμικού του νέου Apple TV: tvOS
  • Περιμένουμε τα σχόλιά σας και τις προβλέψεις σας! Θα προσπαθήσουμε να έχετε μια κωδικοποιημένη, σύντομη και περιεκτική παρουσίαση σε αυτή τη σελίδα, κάντε refresh για τις τελευταίες καταχωρήσεις.
  • Προσωπικά αναμένω με αγωνία το νέο Apple TV
  • Eddy Cue @Twitter: "It's a big day for the big screen!"
  • Η ελληνική μετάδοση μόλις ξεκίνησε!
  • Το event μόλις ξεκίνησε!
  • Αναλύονται τα επί μέρους χαρακτηριστικά του watchOS 2. Το facebook messenger πλέον και στο Apple Watch. Ανακοινώθηκαν επίσης νέες αποχρώσεις και νέα "λουριά" για το Apple Watch. Στις 16 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση του λογισμικού.
  • Και τώρα περνάμε στο iPad.... Οι φήμες αποδείχτηκαν αληθινές και το iPad Pro είναι γεγονός! Με οθόνη 12,9 ιντσών και ανάλυση 2732 x 2048 pixels και επεξεργαστή Α9Χ (έως δύο φορές πιο γρήγορος από τον Α8). Διαθέτει 4 ηχεία, νέο σύστημα "Smart Connect" και θα υποστηρίζει το νέο, "Smart keyboard". Ανακοινώθηκε επίσης η υποστήριξη γραφίδας, με την ονομασία "Apple Pencil", το οποίο θα διαθέτει εξαιρετική ακρίβεια και αίσθηση της πίεσης που ασκεί ο χρήστης.
  • Νέο Apple TV με υποστήριξη App Store και νέο remote. θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του Οκτωβρίου, σε δύο μοντέλα, των 32 και των 64GB. Ελπίζω να υποστηρίζονται τα χειριστήρια "mfi".
  • Και τώρα περνάμε στο iPhone. iPhone 6S & iPhone 6S Plus οι νέες ονομασίες, όπως αναμέναμε. Επίσης όπως αναμέναμε, τα νέα μοντέλα θα υποστηρίζουν την τεχνολογία πολλαπλής ισχύος πίεσης, 3D Touch. Αποτελείται από αναβαθμισμένο αλουμίνιο της σειράς 7000, έχει iSight κάμερα 12 MP και FaceTime κάμερα 5 MP, δυνατότητα εγγραφής 4K video, υποστήριξη live photos, LTE Advanced. Η εμπρόσθια κάμερα θα χρησιμοποιεί σαν flash τον φωτισμό της οθόνης. Όπως ανέφερε και ο φίλος μας Κωνσταντίνος, αυτό το έχουμε ξαναδεί σε εφαρμογές τρίτων, αλλά η Apple υπόσχεται πως θα παρέχει τον ακριβή φωτισμό (και σε απόχρωση και σε ένταση) για την τέλεια μίμηση ενός real flash. Τα νέα iPhones θα ξεκινήσουν το "ταξίδι" τους στις 25 του Σεπτέμβρη και αναμένεται να βρίσκονται στις προθήκες των ελληνικών καταστημάτων στα τέλη του Οκτώβρη
  • Με βάση το video που βλέπουμε, το iOS 9 διαθέτει νέα μενού επιλογών, τα οποία εκμεταλλεύονται το 3D Touch. Το iOS 9 θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 16 του Σεπτέμβρη.
  • Ευχαριστούμε που μας κάνατε παρέα σε αυτή την όμορφη βραδιά. Θα επανέλθουμε με αναλυτικά άρθρα που θα λύσουν κάθε απορία σας και για το iOS 9, και για τις νέες iOS συσκευές!

 

"Hey Siri give us a hint", με αυτό το λιτό κείμενο, η Apple απέστειλε τις προσκλήσεις προς τα μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να παρευρεθούν στην ετήσια εκδήλωση της εταιρείας. Όλα τα ηγετικά στελέχη της, θα ανεβούν στη σκηνή την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στο Bill Graham Civic Auditorium, στο Σαν Φρανσίσκο, της Καλιφόρνια. Όπως όλοι φαντάζεστε το κεντρικό θέμα της φετινής εκδήλωσης, αφορά τις ανακοινώσεις των επόμενης γενιάς συσκευών iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Σύμφωνα πάντα με αξιόπιστες πηγές, οι νέες συσκευές αναμένεται να φέρουν ενισχυμένο πλαίσιο, το οποίο θα είναι κατασκευασμένο από 7000 series αλουμίνιο, οθόνη τεχνολογίας αφής Force touch, επεξεργαστή A9 με 2 GB μνήμης RAM, καθώς και βελτιωμένη εμπρόσθια και οπίσθια κάμερα.

Οι πληροφορίες μας όμως για την εκδήλωση δεν σταματούν εδώ. Αναμένουμε την ανακοίνωση ενός αναβαθμισμένου set-box Apple TV, με επανασχεδιασμένο σώμα, επεξεργαστή A8, περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, χειριστήριο ελέγχου με οθόνη αφής και ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα, με υποστήριξη πιθανότατα της εικονικής βοηθού Siri καθώς κι ένα πλήρες App Store.

Την ημερομηνία απελευθέρωσης της επίσημης έκδοσης του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος iOS 9, αναμένουμε επίσης να ανακοινώσει στην παρουσίασή της η Apple και τη δεύτερη έκδοση του "baby" λειτουργικού watchOS2, αν κινηθεί παραδοσιακά. Τις υπόλοιπες πληροφορίες μας θα σας τις μεταφέρουμε ζωντανά, καθώς συντάκτες από 3 τεχνολογικές ιστοσελίδες Appleteam - Myphone.gr - ired.gr θα συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, 19:15

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε μαζί μας την εκδήλωση, όπως έχουμε καθιερώσει τα τελευταία χρόνια και να συμμετέχετε με σχόλια, στη συζήτησή μας. Η εκδήλωση θα αναμεταδοθεί με εικόνα και ήχο απευθείας από το San Francisco, με ελληνική μετάφραση και καυτά σχόλια από τους:

  • Ηρακλή Βλαχάκη
  • Κωνσταντίνο Ασπρογιάννη
  • Γιάννη Σαμπάνη
  • Φώτη Γιαννακέλο
  • Λάζαρο Βρύση
  • Αντώνη Σερέτη

O σύνδεσμος της δικής μας παρουσίασης και ζωντανής μετάδοσης, θα αναρτηθεί ταυτόχρονα και στις 3 ιστοσελίδες, λίγα λεπτά πριν την παρουσίαση και θα κοινοποιηθεί από τα κοινωνικά μας δίκτυα (Facebook, Twitter, Google + etc). Η εκδήλωση περιμένουμε να αρχίσει στις 20.00, ώρα Ελλάδος.

Εμείς θα ξεκινήσουμε τη συζήτηση, περίπου στις 19:15, με όλες τις φήμες που θα έχουμε συγκεντρώσει έως τότε και τα σχόλια των έμπειρων συντακτών μας. Με την έναρξη της εκδήλωσης στο San Francisco, θα σας μεταφράσουμε τα τεκταινόμενα και όλες τις ανακοινώσεις στα Ελληνικά. Με το πέρας της εκδήλωσης η συζήτησή μας θα συνεχιστεί, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις και τις επίμαχες συσκευές.

Σας περιμένουμε!