Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To Apple Store πουλάει και drones

To Apple Store πουλάει και drones
ired.gr

Δύο από τα πιο εντυπωσιακά drones πωλούνται εδώ και λίγες ημέρες από το Apple Store.

Γνωρίζατε ότι εκτός από iPhones, iPads, iPods και τα αξεσουάρ τους, τώρα μπορείτε να αγοράζετε και drones από το Apple Store; Συγκεκριμένα, δυο μοντέλα της εταιρίας DJI, το Phantom 3 Professional και το Phantom 3 Advanced είναι διαθέσιμα προς online αγορά προς $1.259.99 και $999.95 αντίστοιχα.

Διαβάστε: 9 λόγοι που κάνουν το iPhone το καλύτερο smartphone της αγοράς

apple drones 01

Τα καταστήματα της Apple πωλούν, εδώ και ένα χρόνο περίπου, drones που ο χειρισμός τους πραγματοποιείται μέσω iOS, κυρίως της εταιρίας Parrot. Όμως εκείνα απευθύνονται κυρίως σε αρχάριους χρήστες ενώ αυτά της εταιρίας DJI διαθέτουν extra εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως: κλείδωμα τοποθεσίας με GPS, αυτόματο πιλότο και υψηλής ευκρίνειας κάμερα με δυνατότητες 4Κ.

apple drones 02

Το μόνο που λείπει από τα «ράφια» του διαδικτυακού καταστήματος της Apple είναι το Phantom 3 Standard, αξίας $799, που παρουσιάστηκε πριν από ένα μήνα περίπου. Το budget friendly drone έχει δυνατότητα βίντεο ανάλυσης 1080p, δηλαδή επιπέδου Full HD και 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Το «μεσαίο» Phantom 3 Advanced διαθέτει την ίδια ανάλυση αλλά 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Ενώ το Phantom 3 Professional διαθέτει αισθητήρα για ασφαλή εσωτερική πτήση, ανάλυση βίντεο 4Κ και αυτονομία πτήσης έως και 23 λεπτά.

Διαβάστε επίσης «Πώς να συνδέσετε ένα PS3 controller στο Mac σας»

apple drones 03

Αν και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και από ερασιτέχνες, η απαγορευτική τους τιμή μάλλον τα προορίζει για επαγγελματική χρήση. Τα drones αυτά μπορούν να φανούν εξαιρετικά χρήσιμα σε ειδησεογραφικές εταιρίες και επαγγελματίες φωτογράφους.

Δείτε ένα εκπληκτικό video που διαφημίζει τις δυνατότητες των DJI Phantom 3:

Η προσθήκη των υπερσύγχρονων αυτών drones στο online κατάστημα είναι συνέχεια μιας πολιτικής της Apple να προσθέτει αξία στα ήδη υπάρχοντα προϊόντα με την εμφάνιση νέων αξεσουάρ που αλληλεπιδρούν με το iOS. Για παράδειγμα, ήδη έχει σε περίοπτη θέση, τις έξυπνες λάμπες Philips Hue που έχουν δυνατότητα να αλλάξουν μέχρι και 16 εκατομμύρια χρώματα μέσω ενός app που μπορεί να αποθηκευτεί στο iPhone.

Διαβάστε επίσης «Ασύρματη φόρτιση με Qi»

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status