Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι δωρεάν εφαρμογές της Ημέρας: iAngle Meter PRO, Battle Riders & A Pocket Guide to…Space (04/09)

Οι δωρεάν εφαρμογές της Ημέρας: iAngle Meter PRO, Battle Riders & A Pocket Guide to…Space (04/09)
ired.gr

Αποκτήστε ένα μοιρογνωμόνιο, κατεβάστε το Battle Riders και ταξιδέψτε στο διάστημα, με τις προσφορές της ημέρας.

iAngle Meter PRO

by nakhon phagdeechat

 ired iphone free apps of the day 01

Η πρώτη πρότασή μας για σήμερα αφορά μια εφαρμογή που αναλαμβάνει να μετρήσει τις μοίρες και την κλίση ενός αντικειμένου. Ενώ στην αρχή το περιβάλλον χρήστη (UI) σχεδόν με απογοήτευσε, η ρύθμιση από τις επιλογές της ενεργοποίησης της κάμερας απογείωσε την εφαρμογή. Εμείς καλούμαστε να κάνουμε την γραμμή που εμφανίζεται στην οθόνη της συσκευής μας να εφάπτεται ακριβώς με την κλίση (ή πλευρά) του αντικειμένου που επιθυμούμε να μετρήσουμε. “Τραβάμε” τη φωτογραφία και έχουμε αποθηκευμένο στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών μας το αντικείμενο αλλά και τα γραφικά με τα αποτελέσματα της μέτρησης. Η εφαρμογή είναι χρηστική και κάνει αυτό που υπόσχεται.

Μέγεθος: 5,5 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.1

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Battle Riders

by Valentin Ciampuru

 ired iphone free apps of the day 02

Δεύτερη πρότασή μας για σήμερα το Battle Riders. Πρόκειται για ένα παιχνίδι αγώνων δρόμου και μάχης, την ίδια στιγμή. Ακούγεται ενδιαφέρον και δείχνει και ενδιαφέρον. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πολύ καλά και ο ήχος αρκετά καλός. Εδώ να σημειώσω πως έχει πάρει πολύ καλές κριτικές (8 ή 9 στα δέκα αστέρια) στα sites που κάνουν reviews ανά τον κόσμο. Παρέχει έξι διαφορετικά racing modes, επτά μοναδικά αυτοκίνητα, πολλά διαφορετικά όπλα και πολλά άλλα που συνθέτουν μια καλή εμπειρία για τον gamer. Φυσικά, υποστηρίζεται πλήρως το Game Center. Και τρέχει και στο iPhone 3GS! Δοκιμάστε το, όσο διατίθεται δωρεάν.

Μέγεθος: 325 MB MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.3

Ηλικίες: 9+ (ήπια βία κινουμένων σχεδίων ή φανταστική βία)

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τo iPhone 5.

A Pocket Guide to...Space

by Jamie McBride

 ired iphone free apps of the day 03

Τι θα λέγατε αν θα μπορούσατε να έχετε τις περισσότερες από τις απαντήσεις των ερωτημάτων σας σχετικά με το διάστημα πάντα στο smartphone σας, δωρεάν; Αν δεν είστε φαν του διαστήματος και των σχετικών επιστημών, μάλλον όχι και πολλά. Για τους υπόλοιπους όμως μάλλον θα αποτελέσει μια πολύ καλή είδηση. Με μια “παραχώρηση”: η εφαρμογή δεν υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα και θα πρέπει να γνωρίζετε Αγγλικά. Παρέχονται πληροφορίες σε δεκατρείς ενότητες όπως το Big Bang, τον ήλιο, τις μαύρες τρύπες (είμαι τρελός φαν της σειράς “Through the Wormhole” με τον Morgan Freeman), τη θεωρία της σχετικότητας αλλά και επιστρατεύονται γραφικά για την καλύτερη απεικόνιση των γεγονότων που συμβαίνουν μακριά από τον πλανήτη μας. Η ιδέα μας άρεσε πολύ, αλλά θα θέλαμε πιο εμπλουτισμένη θεματολογία και καλύτερο / φιλικότερο περιβάλλον ανάγνωσης. Καλή συνέχεια σε όλους, το ΣΚ είναι... εδώ!

Μέγεθος: 13,4 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.2

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι προσφορές λήξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 iAngle Meter PRO

by nakhon phagdeechat

 ired iphone free apps of the day 04

Download

2 Battle Riders

by Valentin Ciampuru

 ired iphone free apps of the day 05

Download

3 A Pocket Guide to...Space

by Jamie McBride

 ired iphone free apps of the day 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status