Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μετατρέψτε εικόνες σε emoji

Μετατρέψτε εικόνες σε emoji
ired.gr

Χρησιμοποιείστε αυτό το διαδικτυακό εργαλείο και μετατρέψτε όποια εικόνα θέλετε σε μωσαϊκό από emoji.

Σε όλους αρέσουν τα emoji, έτσι; Αυτά τα όμορφα εικονίδια που μπορούμε να βάλουμε αντί για γράμματα και που περιγράφουν ολόκληρες φράσεις, συναισθήματα και διαθέσεις. Και όλο και περισσότερο εξαπλώνονται ώστε έχουν γίνει «must» πια, προσθέτοντας ένα διαφορετικό ύφος σε μια συζήτηση και κάνοντάς τη πιο διασκεδαστική. Όπως ξέρουμε στα iPhone/iPad υπάρχει μια ολόκληρη γραμματοσειρά με σύμβολα emoji. Όμως γιατί να μείνουμε απλά στη χρήση του στη επικοινωνία και να μην προχωρήσουμε παραπέρα σε κάτι ακόμη πιο όμορφο;

ired photos to emoji 01

Τώρα μπορούμε να φτιάξουμε πολύπλοκα μωσαϊκά - που είναι μικρά έργα τέχνης - και να τα χρησιμοποιήσουμε σαν εικόνες όπου θέλουμε. Κι αυτό χάρη σε μια μικρή, απλή και όμορφη διαδικτυακή εφαρμογή που έφτιαξε ο Eric Andrew Lewis, προγραμματιστής διαδικτυακών εφαρμογών για τους New York Times.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επισκεφτούμε αυτή την εφαρμογή στο Internet και να της προμηθεύσουμε την εικόνα που θέλουμε να μετατρέψουμε κι αυτή, με τη σειρά της, θα την μετατρέψει σε ένα έργο τέχνης που θα αποτελείται από χιλιάδες (αν όχι κι εκατομμύρια) εικόνες emoji σε μορφή ψηφιδωτού. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαίρετο και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τη σελίδα της εφαρμογής για να το διαπιστώσετε. Δείτε επίσης και κάποιες από τις εικόνες που παραθέτουμε παρακάτω.

  • Ανεβάστε την εικόνα που θέλετε από τον υπολογιστή σας, πατώντας το πλήκτρο Επιλογή αρχείου.
  • Θα δείτε να αναδημιουργείται μπροστά στα μάτια σας η εικόνα που ανεβάσατε σε ψηφιδωτό αποτελούμενο από χιλιάδες μικρά emoji εικονίδια.
  • Μπορείτε να αποθηκεύσετε την εικόνα στον υπολογιστή σας πατώντας δεξί κλικ με το ποντίκι επάνω της και επιλέγοντας την αποθήκευσή της από το κυλιόμενο μενού που θα εμφανιστεί.

Παρακάτω είναι μερικές εικόνες που φτιάχτηκαν με την εφαρμογή αυτή.

Ένα κλασικό πορτρέτο του Steve Jobs.

ired photos to emoji 02

Η Μόνα Λίζα.

ired photos to emoji 03

Το εικονίδιο του Finder του OS X.

ired photos to emoji 04

από Elichord

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status