iPhone Οι Δωρεάν εφαρμογές της ημέρας: LEGO Minifigures Online, Space Inversion & Network Widget (01/09)

iPhone Οι Δωρεάν εφαρμογές της ημέρας: LEGO Minifigures Online, Space Inversion & Network Widget (01/09)
ired.gr

Παίξτε ένα εξαιρετικό Lego game, έναν πολύ καλό κώνο του Space Invaders και δείτε την κίνηση των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή, με τις προσφορές της ημέρας.

LEGO Minifigures Online

by Funcom N.V.

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια παιχνιδάρα που όμως πριν την κατεβάσετε θα πρέπει να τσεκάρετε τον διαθέσιμο αποθηκευτικό σας χώρο (είναι πάνω από 1 GB) και να έχετε μια πρόσφατη συσκευή (δείτε παρακάτω σε ποιες συσκευές “τρέχει”). Παιχνιδάρα βέβαια για τους φαν του είδους, αλλά αντικειμενικά είναι εξαιρετικά προσεγμένο. Ακόμα και οι “απαιτήσεις” του δείχνουν πως πρόκειται για ένα παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών. Δεν υπάρχουν αγορές μέσα από την εφαρμογή (αυτό έλειπε για παιχνίδι που κανονικά κοστίζει 5€) και θα μπορέσετε να το χαρείτε στην full έκδοσή του. Διαχειριστείτε τις Lego μίνι φιγούρες, περιπλανηθείτε σε κλασικούς λεγκόκοσμους, εξολοθρεύστε αντιπάλους με την κιθάρα σας και γενικά, απολαύστε τον κόσμο των Legos που έχει φανατικούς φίλους. Προσωπικά δεν είμαι φίλος (μάλλον φταίει η ηλικία), αλλά εκτίμησα πραγματικά το πόσο καλοφτιαγμένο είναι αυτό το παιχνίδι. Όσοι “τρέχετε” την δοκιμαστική έκδοση του iOS 9, θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή μέχρι να βγει κάποιο update. Προς το παρόν δεν υπάρχει υποστήριξη και το παιχνίδι δεν ανοίγει καν στην τελευταία beta.

Μέγεθος: 1,08 GB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 9+ (ήπια βία κινουμένων σχεδίων ή φανταστική βία)

Συσκευές (ή νεότερες): iPhone 5s, iPad Air, iPad Mini Retina & iPod Touch 6ης γενιάς

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Space Inversion

by merlyn lear

 ired iphone free apps 02

Θυμάστε το κλασικό Space Invaders; Με το μικρό μας διαστημόπλοιο (λέμε τώρα, μόνο έτσι δεν δείχνει) προσπαθούσαμε να αποφύγουμε τα εχθρικά πυρά και να εξολοθρεύσουμε τους εχθρούς. To Space Inversion καταφέρνει να μας μεταφέρει σε αυτό το ρετρό κλίμα με απόλυτη επιτυχία. Γραφικά και ήχος βγαλμένα από τα 80’s και gameplay που τα σπάει! Αν και θα μπορούσε βέβαια ο χειρισμός να είναι λίγο πιο βολικός. Συνολικά όμως, αποτελεί μια πολύ καλή πρόσταση που είναι απολαυστικότερη στην οθόνη του iPad. Εντύπωση (αρνητική) μου έκανε πως ενώ οι δημιουργοί του αναφέρουν πως έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5 (δηλαδή φορμά 16:9), στο iPhone 6 Plus υπάρχει “μαύρο” στο πάνω και στο κάτω μέρος της οθόνης. Το παιχνιδάκι είναι must για τους λάτρεις των 80’s.

Μέγεθος: 20,4 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5 (;).

Network Widget

by Roberto Ghizzi

 ired iphone free apps 03

Τέλος, μια εφαρμογή που κάνει κάτι που με ενδιαφέρει πολύ και περίμενα καιρό για να την αποκτήσω σε προσφορά. Το Network Widget μας δείχνει ανά πάσα στιγμή, την κίνηση των δεδομένων της συσκευής μας. Δηλαδή, σε πραγματικό χρόνο την ταχύτητα που “ανεβάζουμε” ή “κατεβάζουμε”. Έχουν υπάρξει πολλές φορές που ήθελα να δω με τι ταχύτητα κατεβάζω μια εφαρμογή γιατί μου φαινόταν ότι αργούσε, αλλά δεν είχα τον τρόπο να το τσεκάρω. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή έχουμε τη δυνατότητα, με το widget που υποστηρίζει, να βλέπουμε ανά πάσα στιγμή την ταχύτητα του download και του upload μας, απλά, κινώντας το δάχτυλό μας, από πάνω προς τα κάτω. Δεν χρειάζεται ούτε να ξεκλειδώσουμε τη συσκευή μας, απλά ενεργοποιούμε το Notification Center. Αν σας ενδιαφέρει να βλέπετε αυτές τις πληροφορίες, η εφαρμογή κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Καλό μήνα σε όλους!

Μέγεθος: 2,2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.3

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »