iPhone Daily Free Apps: reSonare recording studio, Jet Ball Arkanoid & Pin Master (31/08)

iPhone Daily Free Apps: reSonare recording studio, Jet Ball Arkanoid & Pin Master (31/08)
ired.gr

Αποκτήστε το δικό σας studio, θυμηθείτε το Arkanoid και αποθηκεύστε με ασφάλεια τα pin σας, με τις προσφορές της ημέρας.

reSonare recording studio

by Alvaro Maroto Conde

ired iphone free apps of the day 01

Ξεκινάμε τη νέα εβδομάδα με μια πρόταση που σίγουρα δεν μας αφορά όλους. Αφορά όμως όσους συμμετέχουν σε μικρά γκρουπάκια και ηχογραφούν ερασιτεχνικά τα κομμάτια τους. Το re-Sonare recording studio είναι ένα δυνατό πρόγραμμα ηχογραφήσεων που αξίζει, ειδικά αν σκεφτείτε πως μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν. Δείγματα των ηχογραφήσεων μπορούμε να ακούσουμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.resona.re/#!sample-recordings/c189j (η αλήθεια είναι πως εντυπωσιάστηκα). Οι φίλοι του είδους θα συναντήσουν όλα τα καλά. Επιλογή ποιότητας ήχου, εξαγωγή αρχικού αποτελέσματος, ηχογράφηση και επεξεργασία σε ασυμπίεστο φορμά και πολλά άλλα. Μας άρεσε αρκετά το καλοσχεδιασμένο περιβάλλον χρήστη (UI). Ως προς τις ηχογραφήσεις, αρκούμαι στο να “πιστέψω” αυτά που άκουσα από το site της εταιρείας, γιατί δεν είχα στη διάθεσή μου κάποιο μουσικό όργανο και το μόνο που μπόρεσα να ηχογραφήσω ήταν η φωνή μου.

Μέγεθος: 37 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Jet Ball Arkanoid

ired iphone free apps of the day 02

Photo ired-iphone-free-apps-of-the-day-02

Συνεχίζουμε με έναν πολύ καλό κλώνο του παλιού, καλού, Arkanoid. Το Jet Ball Arkanoid είναι ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι με συμπαθητικά γραφικά και καλό ήχο. Δυστυχώς, στην έκδοση που βρίσκεται σε προσφορά (η κανονική τιμή της είναι 2€) στο τέλος κάθε πίστας εμφανίζεται μια διαφήμιση. Όμως, το παιχνίδι είναι πλήρως λειτουργικό και απολαυστικό. Σημαδεύοντας σωστά τα κατάλληλα τουβλάκια μπορείτε να αποκτήσετε extras όπως “ζωές” ή όπλα. Επίσης, ανάλογα με την εμπειρία σας, μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά επίπεδα ταχύτητας. Νομίζω πως το “normal” είναι ότι πρέπει για ξεκίνημα. Αρκετά καλό!

Μέγεθος: 26,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Pin Master

by Ilya Tsarev

ired iphone free apps of the day 03

Η τελευταία πρότασή μας για σήμερα αφορά έναν ασφαλή τρόπο να αποθηκεύουμε τα pin των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών μας. Το πρώτο βήμα είναι να εισάγουμε την ονομασία της κάρτας ή των καρτών μας. Αμέσως μετά, εμφανίζεται ένας πίνακας με πάρα πολλά τυχαία νούμερα, κάποια από αυτά, “φωτισμένα”. Μπορούμε να αλλάξουμε όποιον από τους αριθμούς θέλουμε ή και να “φωτίσουμε” όποιον θέλουμε.

Στην ουσία, όλα αυτά γίνονται για να “μπερδέψουν”κάποιον που πιθανώς αποκτήσει πρόσβαση στη συσκευή σας και ανοίξει την εφαρμογή. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βρει το pin, γιατί από τους αριθμούς που εμφανίζονται, μόνο εσείς θα ξέρετε ποια τετράδα είναι το pin. Οριζόντια, κάθετα, διαγώνια, δεν έχει καμία σημασία. Εσείς χρειάζεται μόνο να θυμάστε σε ποιο σημείο του πίνακα έχετε αλλάξει τους αριθμούς ώστε να σχηματίζουν το pin. Ακόμα και αν δεν θυμάστε ακριβώς το σημείο, “διαβάζοντας” τον πίνακα, θα θυμηθείτε σίγουρα τον μυστικό τετραψήφιο κωδικό. Θεωρώ πως η ιδέα είναι πολύ πρωτότυπη και κάποιοι χρήστες θα την εκτιμήσουν. Καλή συνέχεια σε όλους!

Μέγεθος: 5,1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.1

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »