Ρωτήστε μας: Πως απενεργοποιούμε τη λειτουργία “Εύρεση iPhone”

Ρωτήστε μας: Πως απενεργοποιούμε τη λειτουργία “Εύρεση iPhone”
ired.gr

Oι ερωτήσεις σας είναι σημαντικές. Πως απενεργοποιούμε την Εύρεση iPhone;

H Λειτουργία Εύρεση iPhone, σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις συσκευές σας κι αν ποτέ χρειαστεί να μπορείτε να τις διαγράψετε πλήρως από απόσταση (στην περίπτωση που την χάσετε ή σας την κλέψουν). Στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί αναλυτικά στη λειτουργία Εύρεση iPhone και στα χαρακτηριστικά της. Εάν δεν έτυχε να την αναγνώσετε, μπορείτε να το πράξετε σήμερα, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Διαβάστε: Εύρεση iPhone: Απλές Οδηγίες χρήσης και διαμόρφωσης

O φίλος Διονύσης μας έθεσε το εξής ερώτημα:

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την Eύρεση iPhone σε συσκευή που πρόκειται να δώσω σε κάποιον άλλο χρήστη ή σε μία συσκευή την οποία έχω χάσει και δεν έχω καταφέρει να την εντοπίσω;

Εάν χρειαστεί να κάνετε επαναφορά στη συσκευή σας iPhone, iPad ή iPod touch με τη χρήση της εφαρμογής iTunes, θα χρειαστεί να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Εύρεση iPhone (ή iPad), καθώς ενσωματώνει το αντικλεπτικό σύστημα Activation Lock, της Apple. Έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής σας ή απομακρυσμένα κάνοντας χρήση του διαδικτύου. Ας δούμε πως:

Διαβάστε επίσης: Το Activation Lock έφερε μείωση των κλοπών iPhone

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Εύρεση iPhone και το Activation Lock στο λειτουργικό iOS

Εάν έχετε ακόμη το iPhone, iPad ή iPod touch στην κατοχή σας, η πιο εύκολη και γρηγορότερη μέθοδος απενεργοποίησης, είναι μέσα από την ίδια τη συσκευή.

  • Ανοίξτε τις “Ρυθμίσεις" από την αρχική οθόνη της συσκευής σας.
  • Στη συνέχεια επιλέξτε "iCloud" από τη λίστα ρυθμίσεων.
  • Θέστε την εναλλαγή "Εύρεση iPhone" σε κατάσταση OFF.
  • Εισάγετε το συνθηματικό αναγνώρισης, Apple ID και στη συνέχεια επιβεβαιώστε την ενέργεια.

ired iphone disable find my iphone 01

ired iphone disable find my iphone 02

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Εύρεση iPhone και το Activation Lock στη διεύθυνση icloud.com

Εάν η συσκευή σας iPhone, iPad ή iPod touch δεν βρίσκεται πλέον στην κατοχή σας (έχει χαθεί ή κλαπεί) μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Εύρεση iPhone με τη βοήθεια του υπολογιστή σας Mac ή Windows PC.

Σημείωση: Η συσκευή στην οποία επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Εύρεση iPhone απομακρυσμένα, θα πρέπει να είναι εκτός σύνδεσης προκειμένου να προχωρήσετε στη διαδικασία.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »